Follow me:

Im back

Ih altså!
Jeg har endnu engang været udsat for et hacker angreb, et uskyldigt en af slagsen egentlig. Hvis man ser sådan på det. De har “bare” sendt tusindvis af mails ud fra min side/konto, og siden bliver så af sikkerhedsmæssige årsager lukket ned fra min host.

Det troede jeg i første omgang jeg havde fået fixet, og bloggen blev åbnet igen, men blot 3 kvarter senere var den gal igen! GRRRR
Men efter laaaang tid, tror jeg endelig jeg fandt ud af hvad det var de havde pillet i, og hvor de havde lagt alle deres skjulte filer mv.
Den har ihvertfald været åben siden lidt over 10 i formiddags – optur!

Men af en eller anden grund var alle mine billeder væk?! Om det er dem eller mig der har været skyld i det, med mit oprydning osv. ja så er de ihvertfald gendannet igen, heldigvis. Det er alligevel en del års billeder der ellers ville være væk.

Og nej jeg har ikke nemme koder til hverken mit kontrolpanel her, eller min host eller sådan noget. Men har for god ordensskyld, lavet dem alle om, igen.. (Det gør jeg jævnligt)
Den kode jeg nu har, skal jeg lige skrive et par gange eller 20 før jeg kan huske den :D det er jo en af de volapyk nogle med store og små bogstaver samt tal.

Har også slettet en del ældre plugins, så måske der er ting i oplever er anderledes og sådan, men det er ikke sikkert at have plugins der ikke er opdateret fornylig, samt er der slettet en masse unødigt, som egentlig “bare” var inaktivt, men nu slettet permanent så de ikke kommer ind den vej.

Nå, men jeg er tilbage :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply