Follow me:

Ikke for sarte sjæle – Morgan til dyrlægen

Kan I huske jeg skrev i tirsdag omkring at jeg havde sparket en hund i hovedet, fordi den ruskede og bed min Morgan.
Jeg havde undersøgt ham for sår men intet var at finde, og hvis en hund er blevet bidt, skulle man jo mene at der ville være blod, men her til aften ved en kvart 20.43 ringede vi til dyrlægen, der var et åbent sår på ca 2-3 cm, og ret så dybt på hans højre forben, der blødte en del, det blødte hurtigt igennem papiret, jeg holde imod. Han havde selv kradset hul på såret, fordi det kløede pga. begyndende betændelse.

Dyrlægen ville gerne se ham, og det var godt vi kom, dyrlægen sagde det ikke så særlig pænt ud indvendigt, og at han godt kunne se det var omkring en uge gammelt. Utroligt der ikke er sket mere med det sår, det sidder lige hvor han bevæger benet, lidt under skulderbladet.
Og han har været med ude og løbe og løbet på marker osv. som han plejer, men intet har været anderledes, han har ikke givet udtryk for at han har haft ondt.
Mor her har dårlig samvittighed, selvom jeg godt ved jeg ikke kan ændre på noget.

Han kom under fuld narkose, og det tog lidt længere tid end det skulle, han ville ikke give efter for bedøvelsen og stressede en smule op, men til sidst faldt han til ro, og så blev han barberet, og gjort klar til operation, og vi fik lov til at være med under det hele, og det var jeg meget glad for.

Nu er han på penicillin, morgen og aften i 5 dage.
Jeg har snakket med ejeren til den hund der bed sig fast i Morgan og han står 100 % inde for sit ansvar, og snakker med sin forsikring imorgen og så hører jeg fra ham.
Regningen lyder på 1915, 33 kr, og vil faktisk sige det er billig sluppet, for alt i alt tog det 1 time hos dyrlægen, så timeprisen sådan en tirsdag aften er faktisk ikke meget, når også penicillinen er betalt osv.

Hans pels kan virkelig gemme på mange ting har jeg fundet ud af, så nu skal han gennemrodes meget oftere, HELT i bund, og jeg har dårlig samvittighed over at jeg først har opdaget det nu. ÆV

ADVARSEL
Kig ikke længere ned, hvis du er  sart.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply