Ihhh det er så hyggeligt!

Men det er altså ikke noget de må :)
Altså hundene må ikke være i sengen, eller sofa. Men nogle gange så må jeg bare have dem op i sengen, det er så hyggeligt :D og beroligende når de ligger der og halvsnorker, og putter sig ind til en.

Har kun et billede af Morgan, der sover meget tungt! Pixel ligger under dynen, det vil hun helst, så hende har jeg intet billede af ;)

De er også kun i sengen i dag, fordi jeg er ret træt efter min bytur igår :D .. hehe

4 comments on “Ihhh det er så hyggeligt!

 1. Det er super hyggeligt ja.. dog syns jeg det er rigtig synd at sige de ikke må, men så engang imellem må de gerne alligevel.. det bliver de kun forvirret af. Så jeg syns man endten skal lade dem gøre det, eller også må de slet ikke. det der af og til, er bare synd for dem.

 2. Der er ikke noget hyggeligere end hund(e) i sengen..
  Men må sige jeg er enig med Jane. Det er synd de må nogen gange og andre gange ikke. Enten eller..

 3. Tja nu har jeg haft hund i 7 år, og der har aldrig været problemer med at de må komme op i sengen når det bliver tilbudt.
  Kender flere der gør det samme, og de acceptere at de skal indbydes til at komme op, ellers rør de hverken seng eller sofa.

  Jeg syntes nu ikke det er synd :)
  Det ville være synd at sætte hunden i snor, og lægge et kødben så den ikke kunne nå det. Synd er et hårdt ord syntes jeg :) den tager ikke skade af at være i en seng af og til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *