Follow me:

I svømmeren med hundene

Svømning er sundt, også for hunde :)
Jeg købte 10 poletter af en ½ time, til halv pris da de havde en kampagne i foråret, mener jeg.
Så kan man komme når man vil, også om natten fx. hvis det passer bedst der :D det gør jeg nu ikke, men er da fint for dem der skal møde klok 6 måske, og har muligheden for at svømme med hundene klok 5 hvis de skulle have lysten til det.

Det er en fin svømmehal, og har været der i mange år :) ikke sådan på fast basis, men når jeg lige havde lysten :)

Elvis er stadig absolut som i slet ikke glad for vand! Hvis det stod til ham, så var jeg nok ønsket død, haha! Han har vest på, og han er også virkelig dårlig til at svømme, det er slet ikke naturligt for ham, hans bevægelser er ikke naturlige, så han vil altid have den vest på!
Merci derimod hun elsker det, hun skriger og springer i, igen og igen :D virkelig noget hun nyder når vi kommer afsted.
Chase er egentlig ikke en vandhund, hun var med der ude første gang som 3 måneders hvalp eller sådan, lige en tur i vandet og en lille kort svømmetur eller 2 i den halve time vi var der. Og så igen 2-3 gange hvis jeg husker rigtig. Men hun har aldrig gidet at røre vandet, og lignede en der var ved at dø, hun brød sig selv ikke om det.
Ja denne gang havde hun så ingen vest på, da jeg tænker hun godt kan svømme – og det kan hun!! Hun er faktisk rigtig god til det.
Det endte med da jeg havde smidt hende i vandet 2 gange tror jeg, så ville hun sgu i af sig selv, og sprang i sammen med Merci, både når jeg gik ved siden af, men også uden mig :) Stort gennembrud der!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply