Follow me:

I dont care

i dont care

I dont care – at all..

Ja de trænings tights jeg har på her, er ikke de bedste hvis ikke man ønsker at man kan se man sveder :) For det ses altså igennem de her. Men jeg er heldigvis ligeglad hvad andre mener, synes eller tænker.

Jovist ser det ud som om jeg har pisset i bukserne.

Men det er hverken pis, eller spildt vand – det er sved!

Det beviser jo bare at jeg har lavet noget i fitness idag :D Og jeg trænede endda overkrop, ja og der startede jeg også ud med at svede imellem benene, synligt. Men 20 minutter på crosstraineren gav jo lige det ekstra :)

Jeg er desværre inde i en lidt øv periode, jeg føler ikke rigtig jeg kommer videre i min vægtøgning når jeg træner, og motivationen er dalene, og at vægten var den samme forrige mandag, er heller ikke helt en motivations pind. Men jeg vil jo gerne, og ved godt at det “hele” kan gå i stå af og til, og jeg har jo også misset 2 trænings dage, og spist usundt i weekenden. Så det er nok min egen skyld.

Hjernen har heller ikke godt af fastfood, man bliver helt dvask og ugidelig. Så jeg tænker det hele vender igen om 2 ugers tid. Jeg kæmper ihvertfald videre.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply