Follow me:

I did it, I fucking did it!

 Ikke et indlæg for sarte sjæle ..

Til dem der er venner med mig på facebook spurgte jeg igår om jeg skulle eller ikke skulle. Har længe overvejet om jeg skulle få det gjort, eller ikke, og aftalte med mig selv, (hvis man da kan det) at hvis flertallet sagde ja, så ville jeg gøre det. Der var nok 20 for og 1 imod!

Det gjorde jeg så her i dag lidt over 14.. Autch må man så sige :)
Men fuck hvor har jeg det godt med at jeg endelig  fik det gjort! Det var helt rigtigt for mig! Og jeg elsker den, og det værste var at jeg havde ondt omkring og i brystet i 2 timer, og frygtede virkelig det ville blive ved sådan i flere dage, men nu er smerterne bare helt væk, og det er lidt som om den altid har siddet der. Kan have BH på, trøjen kan også fint sidde stramt hen over, det er slet ikke ubehageligt eller gør ondt, så det er da bare skøøønt!

Klik selv for større billede!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Eeyorenyk

  Tillykke. :) Når det er noget man bare virkelig gerne har ville, så er det altså rart at det går problemfrit og er hurtigt ovre diverse smerter og gener. :)

  3. december 2011 at 08:28
 • Reply Belinda

  Ja og jeg er glad ;) meget!

  3. december 2011 at 16:17
 • Reply Sabrina

  Hvor er det fedt ! :)

  3. december 2011 at 16:54
 • Leave a Reply