Follow me:

I did it

I dit it

I dit it – I can do it

Ja jeg fik slæbt min store røv ned i fitness!
Det har egentlig været en lidt øv start på ugen, både det med at vægten ikke sagde ret meget minus, og at jeg har fået menstruation, og dagene på arbejdet er liiidt lange for tiden. Er rigtig glad for arbejdet. Men for tiden er alle 10 stuer optaget, og vi er pt. 1 mindre end normalt, da hun er på kursus.

Så det er ærlig talt lidt op ad bakke med humøret og det hele. Det er hormonerne der spiller ind, det ved jeg. Men for fanden hvor er det træls at være så ugidelig.. Så er det da en fordel at have PCO når det ikke kommer ret ofte ens “tante rød” haha! *ironi kan forekomme*

Men jeg kom afsted, og jeg fik lavet alle mine øvelser. Mine lunges måtte jeg dog desværre stoppe i 3 sæt ud af de 4. Fordi jeg havde lavet et eller andet forkert, for der var en muskel på siden af låret, næsten hvor ballerne er, der gjorde voldsom ondt. Men min bagdel øvelse kunne jeg godt lave, og 22 minutter på crosstraineren var heller intet problem.

Det var dejligt at være afsted, selvom lysten var stort set væk. Har også trænings dag imorgen, det er dog overkrop :) og hviledag torsdag.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply