Follow me:

I blåt tøj igen

Idag er min 2 sidste dag på Aabenraa sygehus, jeg kommer seriøst til at savne at være der.
Jeg kan mærke det er SÅ meget mig at arbejde på sygehuset, der sker hele tiden noget, og der kommer og går patienter. Det er sjældent man laver det samme dagen efter.

Jeg blev opfordret af min vejleder til at tage med til en operation idag, hvis der var en jeg manglede.
Der er jo et par stykker, men der var en “åben hernia” (brok) som ikke er med kikkert, når det er “åbent”.

Jeg tænkte det var den mest oplagte af dem der var i løbet af dagen, for at se lidt mere blod og kniv skæren mv, i forhold til hvad der er i kikkert operationer.

Jeg fik lov til at stå lige bag ved patients hoved da han sov, der hvor anæstesien (narkose) sidder.
Jeg fik en skammel og så havde jeg ellers fuld udblik over de 2 lægers arbejde :) Kæft det var fedt!
Igen, blev slet ikke dårlig over at se blodet, eller at de skar, syede, og satte ned ind osv. det rørte mig slet slet ikke :D Der var nu heller ikke så meget blod som jeg kunne have forventet, men det er fint – jeg tænker ikke mere blod ville gøre mig skidt.

De to læger der opererede patienten kender jeg fra afdelingen, så den unge (kønne) læge, fortalte hvad der var hvad, og om jeg kunne se de forskellige ting, som de kom “frem”. Så jeg fik rigtig meget ud af det ;)

Nu vil jeg gå i køkkenet og bage til mine kollegaer! Kæft jeg kommer til at savne dem!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply