Follow me:

I blå uniform idag

Jeg var i blåt tøj idag ;)
– jeg har nemlig været med på operations gangen.
Jeg var med til en lapgalde, og jeg var “heldig” jeg så lige en af de operationer hvor der gik hul på galdeblæren. Så jeg lærte en masse idag, og jeg blev slet ikke skidt på nogen måde !!

Jeg måtte desværre sige farvel efter hun var vågnet og var på vej til opvågningen, fordi klokken var allerede 1550, og der kunne gå flere timer fra hun ville kunne komme retur på afdelingen, men skal også arbejde imorgen, så jeg kan snakke med hende imorgen :) og sige tak fordi jeg måtte se med under hendes operation.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!