Follow me:

Hygge med morfar, samt indlæg nr. 100

Det er faktisk vildt, dette her er mit indlæg nr. 100! Syret! :D (Siden jeg startede med WP i Juli)

I dag skulle Nadia og jeg hjem til Mufu (hendes morfar) .. vi havde aftalt vi skulle en tur i skoven, vi tog hen til konge højen i Aabenraa. Der hvor man menes Dannebro faldt ned fra himlen. Eller ihvertfald ikke langt der fra!

Efter en super hyggelig skovtur på 1½ time, havde jeg en træt hund, datter og ja far ;) .. Vi tog der efter et smut hjem til Nadias oldemor (min farmor), og fik lidt eftermiddags kage – uff den smagte bare alt for godt, den sidder helt sikkert også allerede på siddebenene!
Aftensmaden foregik også hos Mufu, pizza :) efter 5 timer i Aabenraa, vendte vi næsen hjem ad, og datteren gik kold kl. 20, og ja Pixel hun sover også – igen!

Pssst. billede 4 – det af mig. Det har Nadia taget <3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply QpoX

  Jeg har nu ellers lært, at det var i Estland at Dannebrog faldt fra himlen!
  Nadia kan da fint gå an som paparazzi :)

  9. oktober 2010 at 00:47
 • Reply Bøgh

  Mener også de i folkeskolen dengang sagde Estland :)

  9. oktober 2010 at 14:27
 • Reply Belinda

  Godt i er så kloge!

  9. oktober 2010 at 15:48
 • Reply kirsten

  Dannebrog faldt ned fra himmelen d. 15-6-1219 i Estland. Hvem ved, hvem der opfandt flagstangen?
  :D

  9. oktober 2010 at 16:01
 • Reply Belinda

  Godt! Hurra hvor I for belært mig i dag hva!!

  9. oktober 2010 at 16:55
 • Leave a Reply