Follow me:

Hygge aften + bytur

I går aftes var Tim, Dennis & Bobo og jeg i bowlingcenteret her i Aabenraa, de spillede billiard – og jeg drak mig mere eller mindre fuld de 2 timer vi var der :)
Jeg fik faktisk kun 2 drinks, men den ene var dobbel og den var simpelthen så stærk, at jeg var lige ved at kløjs i det !

Nogle timer senere tog vi hjem til Bobo for at drikke videre, ja eller det var så kun mig, de 3 andre ville ikke i byen, men det ville jeg :D så jeg drak 1½ glas morgan og cola der, og så tog jeg i byen. Jeg vidste der var nogle jeg kendte der nede, ellers var jeg aldrig taget afsted alene ;) gider da ikke sidde alene i byen, ha ha ..
Nu vil jeg spise lidt morgenmad, og besøge min kære mormor bag efter.

God søndag til jer alle ..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply