Follow me:

Hvorfor kan der ikke være en standart størrelse!

Hvorfor kan der ikke være en standart størrelse for tøj, så uanset mærke så har de samme størrelse!
Jeg får snart patter på ryggen af det, Tobias har stadig tøj i str. 62 han “svømmer” i. Det omtalte mærke der stadig passer er H&M og Molo. Han har nattøj i str. 62 fra H&M som han ihvertfald kan passe længe endnu, samt en body og bukser fra Molo, der også virkelig er stort i forhold til de andre mærker 62 han har haft som er lagt væk nu.

Og så har han en dragt – kan ikke engang huske mærket nu, men det er str. 68 og den er virkelig lille? Jo det er en Ej sikke lej dragt.
Jamen så er det sgu da lidt svært at finde ud af hvad man skal købe, når mærkerne er så forskellige i størrelserne. Især hvis man så tænker hen på sæsonerne i løbet af året. Så man ikke “hamstre” i efteråret i en størrelse større til brug om vinteren, fordi man regner med barnet kan passe den størrelse til vinter, hvis man køber tøj mærker man ikke har købt før fx.

Armen, jeg synes det er forvirrende!

Billedet her er en uge gammel, hvor han har det Molo sæt tøj på, ikke det bedste billede, men det eneste jeg lige har i hel figur omkring den alder han har nu, det er fra mødegruppe fælles billedet. Som I kan se, er der folder på bukserne endnu, og det samme på ærmerne på bodyen, og den er lang i skridtet endnu også.

Clipboard08

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply