Follow me:
Bikini krop

Hvordan ser en bikinikrop ud?

Det er vel egentlig bare en krop i en bikini, right?
Det er ihvertfald min holdning. Den krop der bære bikinien er jo en bikinikrop.
Men desværre er der jo stadig mange der ikke føler sig godt tilpas i en bikini, fordi de føler folk ser ned på dem, stirre på dem, og snakker om dem. Hvis ikke man lige ligner de damer/kvinder/piger der er i bladende og i fjernsynet.

Men fuck nu det, ofte er det ens egen hjerne der spiller en et puds, det handler om at acceptere sig selv, og den krop man nu engang har.

Jeg ved godt det er lettere sagt end gjort. Jeg har selv været der, og jeg kæmper også stadig med nogle af de grimme tanker om mig selv, og mit udseende.

Bikini krop

Ærligt, så kan jeg da se mange ting på sådan et billede her, som jeg ikke synes er det ideelle billede af hvad man ser i fjernsyn og i blade mv.
Men jeg vælger at se på det positive, og tænkte over hvad min krop alt sammen har været udsat for. Og at jeg er en ganske almindelig kvinde, og mor.

Den lækre bikini er fra den nye kollektion fra Doutzen, og kan fåes hos Hunkemöller, som tilbød mig endnu et samarbejde med dem, og denne gang med henblik på bikinier og badedragter, nu hvor sommeren er lige om hjørnet.

Bikini toppen, har jeg valgt i min normale BH størrelse, og det er svarende til hvad jeg bruger i BH.
Min bikini trusse er denne her, men der er også en anden model. Min trusse er en M.

Jeg synes det var meget svært, da jeg skulle vælge imellem de mange super flotte badedragter, og bikinier, og jeg tog også mig selv i flere gange i, at tænke ej den kan du da ikke gå i med din krop, din delle vil hænge ud der, maven vil være for synlig mv.

Bikini klar

Jeg endte med denne flotte bikini, og er glad for mit valg. Selvom jeg til og starte med, var meget skeptisk omkring trusserne, for kunne de nu skjule maven, hvad med den bløde bolledejs delle på siderne? Ville de rulle ud over kanten?

Der gik ikke længe fra da jeg havde bestilt, til jeg modtog bikinien.. Suuuuper lækker farve, og kvaliteten er bare rigtig lækker.
Den flotte strop på den ene skulder, kan skiftes ud med en hel almindelig strop, som følger med. Men det er virkelig en fin detalje.

Mangler du også en bikini, eller en ny badedragt – så vil jeg klart anbefale dig at kigge ind hos Hunkemöller, lige nu har de 20%, og det er da en rabat der er værd at tage med :)

Appelsinhud, strækmærker, løs hud, pigment fejl, og mørke hår, ja jeg kan selv se alt det på mine billeder, men det er ikke noget der længere betyder noget for mig – jeg har lært at acceptere min krop som den er. Og efter et stort vægttab, og 2(3) graviditeter, så kan jeg næsten heller ikke forlange mere af min krop
Enhver krop der bære en bikini, er en bikini krop – Færdig slut!
Så vil du gå i en bikini, så gør det – blæs på hvad andre tænker, mener og evt. synes!

Dette er et reklame indlæg (indeholder 100% egne holdninger

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply