Follow me:

Hvordan går det så med min six pack challenge?

Er du nysgerrig på at vide hvordan det går med min 30 dags challenge?

Sixpack challenge

Det går faktisk rigtig godt :D Jeg hænger fortsat i, og jeg synes egentlig ikke det er fordi det er så hårdt, som jeg troede.

Jo gu’fanden er det da hårdt når man er igang, og det tager mig ca. 50 minutter at forbrænde de 500 kcal, nogle dage mere andre dage mindre. Men jeg skal bare forbrænde dem inden 1 time.

Det nemmeste ved denne challenge, er da klart motionen og maveprogrammet. Det med maden synes jeg er hårdere :) Men det er selvfølgelig også en vanesag, og så alligevel kunne jeg godt forestille mig at tage en del af det kost med “videre” når jeg er færdig med challengen.

Jeg synes det er lidt træls ikke at må spise rugbrød fx, det savner jeg helt enormt, og det er ikke nemt at stå og smører madpakke til Tobias, når han får lækker blødt rugbrød med i sin madpakke, når jeg ikke må spise det, og så godt kunne have en skive til morgenmad. Eller som idag, hvor datteren havde bagt en kage, ja den måtte jeg heller intet få af, der var jo aaaalt for meget sukker i, hvilket jeg heller ikke må få.

Angående stivelsen – det gør da bestemt noget godt min krop, og min oppustet mave jeg får mange gange i ugen. Det kunne tyde på at stivelsen har en indvirkning på hvor oppustet jeg bliver.
Det er ikke helt til at sige, når jeg jo er igang med et intensivt fedtforbrændings program og maveprogram.

Sixpack challenge

Men jeg kunne godt forestille mig at jeg vil fortsætte med kosten uden stivelse i 2 ugers tid, efter challengen er slut, for at se om min mave har det bedre uden stivelsen.
Dog dropper jeg lige de 500 daglige kcal der efter :D Dét er ikke lige det der driver værket. Selvom det er mega skønt bag efter, så synes jeg også bare det er lidt kedeligt at stå, gå, cross eller cykle.. Det er længe at være på maskinen i 50-60 minutter, jeg må gerne skiftes osv. men det er bare kedsommeligt, jeg får dog spillet en del spil imens :D det er godt tidsfordriv, især på cross traineren som er min yndlings, der skal benene bare kører, og overkroppen er forholdsvis rolig, hvis ikke man bruger håndtagene, så det er nemt nok at spille ;)

Men sveder det gør jeg – ingen tvivl der..
Billedet her er fra min insta story, hvor jeg dagligt poster omkring min challenge, så følg gerne med der :D

Sixpack challenge
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply