Hvilken type fyr er du til ..

Der var en bekendt, der for nogle uger siden spurgte mig hvilke fyre jeg typisk falder for. Og så stod jeg der, pfmmmm ..!
Det har jeg da aldrig rigtig tænkt over, om der er en speciel type fyr jeg falder for. Men det tror jeg faktisk der er, har tænkt en del over det siden faktisk :)

Så slog det mig lige her til morgen, at jeg tror jeg er til de der “badass guys” – Ihvertfald hvis man ser på de personer jeg har haft et crush på, i mine yngre dage, heh ;)

Ja og vel nok stadig, for en del af de mænd neden for, giver mig stadig bløde knæ :) Jeg syntes altså fyre er total tiltrækkende, når de er beskidte og svedige :D ha ha .. Altså i ved som Bruce Willis i Die Hard filmene, Will Smith i I robot, og I am legend .. Jamen altså savle savle ;) Stærke fyre, der skal rede verden, og lille mig ..! Ha!
Det er måske derfor jeg er vild med mænd i uniform og håndværkere?
Brandmænd, politimænd, soldater og ja Falck reddere er altså også guf – ja og håndværkerne, murer, tømre, mekanikere osv.

Så jeg må være til …. Fyre der kan gøre mig tryg, og rede mig fra alt det onde :D
For jeg syntes fx. ikke en advokat, eller en bager er noget for mig, nørder med briller og underlig tøjstil, er noget jeg finder særlig tiltrækkende!

I love bad boys!

2 comments on “Hvilken type fyr er du til ..

  1. Bruce willis i die hard filmene kan vi hurtig blive enige om :) Han må være nummer et på min liste… men de skal ikke være sådan nogle bette skvat. De skal være store, stærke og kunne tage ordentlig fat :OP så man føler sig tryg og beskyttende…

  2. Der er jeg nok enig med Maiken!

    De skal kunne beskytte en.. eller i hvert fald være stærkere.. jeg skal sgu ikke have så’n en bette slapsvans! =D Haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *