Follow me:

Hviledag

hviledag

Hviledag

Idag har jeg hviledag. Det har jeg fast mandag, torsdag og lørdag. Som det ser ud nu.
Jeg er kommet så godt ind i min rytme, og mine trænings dage, og hvilke øvelser det er jeg skal lave. Skal ikke hele tiden kigge på hvad det er jeg skal, og google øvelsen fordi jeg ikke lige kan huske øvelsens navn.

Så kigger jeg kun i mine noter på telefonen for at være sikker på at jeg tager de kg. jeg også gjorde sidst, eller om jeg skal øge. Det skriver jeg også i mine noter. Så jeg ved til næste gang, at hvis de 4×12 gentagelser var for nemme, skal vægten øges ved næste træning.

Selvom jeg har vinterferie, så har jeg ikke ferie fra træningen.
At jeg har droppet den daglige sukker, har virkelig også hjulpet mig meget. Jeg føler virkelig ikke at man krop har brug for alt det sukker jeg før i tiden fyldte min krop med.
Kan mærke at når jeg går nede i supermarkedet, så kan jeg nemt gå forbi chokoladen og slikket, fordi min krop/hjerne ikke er afhængig længere. Dét er fandme skønt!
Det ved jeg at jeg havde svært ved “før i tiden”. Der var det en kamp for mig at gå forbi slik hylderne, eller chips hylderne. Men det er det ikke længere, for min hjerne skriger ikke efter sukkeret mine øjne ser.

Det troede jeg faktisk ikke var muligt, men det er det. Hurra for det.. Det har helt sikkert også gjort vægttabet nemmere!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply