Follow me:

Hvil i fred min elskede skat

Åh min elskede skat.. Min krop har reageret så voldsomt på din død, og min krop har nu sagt stop, jeg spiser ikke, fryser og sveder skiftevis, jeg er så ufattelig tom inden i, det kan slet ikke beskrives. Med alle de tårer jeg har grædt kunne vi fylde vores lille sø i haven en del gange. Det er så mærkeligt at være her i huset, og jegved du ikke kommer hjem til mig igen. Jeg længes sådan efter dig, det gør så ubeskriveligt ondt, mit hjerte bløder og hamre der ud af, hvor ville jeg ønske der var en smertestillende pille for sådanne smerter. Jeg tænker på dig i døgndrift, og længes efter dig – din favn, dit dejlige smil, dit smittende grin, dine varme øjne og dine bløde kys og varme hænder! Jeg elsker dig, over alt på denne jord!!! ♥ ♥ Kom til mig i mine drømme!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

32 Comments

 • Reply Anja

  Belinda jeg ved slet slet ikke hvad jeg skal sige, for intet jeg siger eller skriver kan afhjælpe den sorg der er i dit hjerte. Derfor vil jeg blot skrive at jeg har tænkt rigtig meget på dig den sidste uge og at jeg fortsat vil gøre det. Tusinde knus herfra <3

  7. april 2011 at 17:44
 • Reply Puk

  Kære Belinda.
  Det gør mig så ondt for dig. Hvor er det uretfærdigt af livet.
  Jeg er helt tom for ord. Men kunne mine ord hjælpe dig bare 1 millisekund i din store, store sorg, så ville jeg fylde kommentarfeltet helt ud.
  Det er så flot, at du fik skrevet lidt herinde til din elskede.
  Styrkende tanker fra mig til dig.
  Venlig hilsen Puk.

  7. april 2011 at 17:57
 • Reply Jane

  Det gør mig utrolig ondt. Og jeg sender dig og hans familie rigtig mange tanker. Har flere venner der kendte Tim, og alle er i sorg over det dyrebare tab af ham. Ingen er i tvivl om han var et fantastisk menneske. Og jeg ved han nu sidder på en stjerne sammen med din datter Jasmin og passer på jer alle sammen.
  Sender dig en masse tanker, men en masse styrke der kan hjælpe dig gennem dette store tab.
  mvh Jane

  7. april 2011 at 18:04
 • Reply Anne

  Ingen af mine ord er trøst nok ! Men jeg vil altid være her søde.. <3
  Kan slet ik forstille mig hvilken smerte du går igennem :(
  <3<3

  7. april 2011 at 18:43
 • Reply Rikke

  Belinda… Det gør mig simpelthen så ondt for dig, at jeg slet ikke kan finde ord…

  7. april 2011 at 18:59
 • Reply Tumling

  For fanden hvor ville jeg gerne tage din smerte smukke.. Ville så gerne ku gøre noget godt for dig herovrefra tænker på dig konstant smukke.. Du ved hvor jeg er hvis du får brug for det

  7. april 2011 at 19:14
 • Reply Irene

  Det gør mig ondt :( Ingen ord kan dæmpe smerten alligevel.
  Jeg håber det må blive en smuk sidste rejse på tirsdag.

  7. april 2011 at 19:17
 • Reply Maria

  Det gør mig ondt – ingen ord er gode nok i denne sorg.

  7. april 2011 at 19:28
 • Reply Kelly

  I’m so sorry for your loss! No one should ever have to go through such pain. I wish there was something I could do to take the pain away. I hope you know how many people you have that care about you, and are all here for you. If you need a friend, don’t hesitate to contact me :)

  7. april 2011 at 19:44
 • Reply Mette

  If we must part,
  Then let it be like this;
  Not heart on heart,
  Nor with the useless anguish of a kiss;
  But touch mine hand and say:
  “Until to-morrow or some other day,
  If we must part.”

  Words are so weak
  When love hath been so strong:
  Let silence speak:
  “Life is a little while, and love is long;
  A time to sow and reap,
  And after harvest a long time to sleep,
  But words are weak.“

  <3 <3 <3 <3 <3 <3

  7. april 2011 at 20:05
 • Reply Lonnie

  Åhh Belinda, det gør mig så ondt. Jeg har tænkt utrolig meget på dig den sidste uge, og jeg er bare så ubeskriveligt ked af det på dine vejne. Mit ordforråd indeholder ikke ord for hvor ondt det gør mig. Jeg ved mine ord ikke kan tage smerten væk, men jeg ville inderligt ønske at der var noget jeg kunne gøre. Ingen fortjener at opleve sådan et tab to gange! Du er i mine tanker Belinda <3 Må han hvile i fred ✝

  7. april 2011 at 20:18
 • Reply Janne

  Kære sødeste Belinda. Det gør mig så ondt, helt ind i hjertet, at du og din familie må igennem dette! Der er ikke et eneste ord, en eneste tanke der kan gøre det bare den mindste smule bedre, men jeg sender dig alligevel et uendeligt hav af kærlige og varme tanker. Jeg håber, at i alle kommer igennem denne sorg! Det er så forfærdeligt! Kæmpe stort knus fra mig, og må han hvile i fred.

  7. april 2011 at 21:14
 • Reply Alexia

  Åh Belinda, jeg er SÅ ked af det der er sket, føler med dig, men uanset hvad kan jeg intet sige der vil hjælpe, andet end at jeg ønsker dig god bedring og at dine sår heler, for kan slet ikke forstå at du, Nadia og Tims familie skal igennem dette, Varme tanker.

  Glæder mig til du igen får energi og lyst til at blogge, imellemtiden så skal du vide at vi er mange der tænker på dig!

  <3

  7. april 2011 at 21:18
 • Reply Janne

  Kære søde Belinda,

  Du har været i mine tanker de sidste dage og jeg ville ønske, jeg kunne gøre noget for at lindre din smerte.

  Nu har jeg igen og igen slettet mine ord til dig, for ord rækker bare ikke her – du skal bare vide, at jeg tænker så meget på dig og Nadia og håber i har nogle nær jer, som passer på jer og sørger for jer.

  Kæmpe knus til dig

  7. april 2011 at 21:22
 • Reply Dianna

  Det gør mig ondt, at du og din familie må igennem dette. Jeg kan slet ikke finde ord. :-( Tænker på dig og din datter.<3

  7. april 2011 at 22:42
 • Reply Kirsten

  Kære Belinda
  Det gør os så usigeligt ondt for dig.
  Vi tænker på dig.
  Kærlig hilsen
  Kirsten og Peter

  7. april 2011 at 22:43
 • Reply Kathrine

  Åh gud .. mit hjerte græder med dig! Jeg tænker meget på dig og hvis der er noget jeg kan gøre, så må du endelig skrive.
  1000 kram, Kathrine

  7. april 2011 at 23:49
 • Reply Marie

  Hej Belinda, jeg vil også skrive til dig her på bloggen, for endnu en gang at kondolere og sende dig medfølende tanker. Livet er så skrøbeligt og endnu en gang må du stå overfor en forfærdelig smerte. Jeg kan ikke sige andet, end at det gør mig forfærdeligt ondt for både dig, Nadia, Lærke og resten af familen. Det er så forfærdeligt trist og meningsløst!

  8. april 2011 at 08:36
 • Reply Tanja

  Hvor kan livet da bare være meningsløs! :( Græder med dig Belinda, det gør mig utrolig ondt at I skal opleve den smerte.. Håber der er en masse omkring jer der støtter jer..
  Kram og tanker.
  Tanja

  8. april 2011 at 09:25
 • Reply Gitte

  Søde Belinda.
  Har slet ingen ord – kun tårer der kommer frem.
  Stort kram
  Gitte

  8. april 2011 at 10:37
 • Reply Therese

  Jeg har slet ingen ord for dette. Alle mine tanker går til jer… Det gør mig virkelig ondt.

  Masser af varme tanker,
  Therese

  8. april 2011 at 15:28
 • Reply Louise

  <3

  8. april 2011 at 15:56
 • Reply Rikke

  Ingen ord kan lindre den smerte i er i nu. Jeg håber i har en masse støtte omkring jer. Husk at give jer selv tid til at komme igennem det tragiske tab…

  8. april 2011 at 18:53
 • Reply Benedikte

  Ingen ord kan gøre smerten mere udholdelig, men det gør mig virkelig ondt.
  Mine tanker går til jer.

  8. april 2011 at 22:02
 • Reply Mathilde

  Kære Belinda. Jeg har ikke skrevet så meget herinde før, men følte da jeg så dette indlæg, at jeg var nødt til at skrive.

  Det gør mig så ondt, at I skal gennemgå dette. Livet kan være så uretfærdigt, og det har du desværre i den grad måttet opleve. Jeg føler virkelig med jer og sender masser af varme tanker. Må han hvile i fred.

  9. april 2011 at 12:18
 • Reply ilona

  belina det gøre mig rigtig meget ondt på dine vejen. tænker på jer

  9. april 2011 at 15:11
 • Reply Sara

  Da jeg så det her indlæg, blev jeg så rørt, og vidste med det samme hvadfor en ulykke det her handlede om. Jeg sidder nu med tårer i øjnene, jeg ved i har været meget igennem, og jeg ved at alt var faldet på plads for jer. Jeg føler din smerte, og håber for Dig og Nadia at i kan mindes ham på den gode måde, og at i kan få jeres liv til at fungere.

  Knus og kys <3

  Sara ..

  10. april 2011 at 00:56
 • Reply Christina

  Belinda for pokker da :( hvor gør det mig usigeligt undt at du har mistet Tim. Du har min dybeste medfølelse !!!
  ER fuldstændig tom for ord Mange tanker fra Christina (Netbaby feb 05)

  10. april 2011 at 07:34
 • Reply Christina

  Har skrevet til dig på facebook, ved godt vi ikke snakker sammen og sådan, men blev chokket da jeg kiggede ind på din blog her idag, ingen ord kan nogensinde gøre smerten god igen når man mister en man elsker, jeg ved hvad jeg taler om, men jeg sender jer varme tanker i denne svære tid. Fat mod og hold fanen højt selv om det kan være svært.
  Sender dig min dybeste medfølelse.

  Christina

  16. april 2011 at 16:44
 • Reply Ikke bare en hund ⋆ Webmor.dk

  […] dem der kender mig en del år tilbage, ved jo at jeg mistede min daværende kæreste i en arbejdsulykke. Tilbage i år 2011. Så det er jo en del år siden efterhånden. Morgan blev født dagen efter Tim […]

  31. marts 2018 at 10:39
 • Reply Tanker omkring fortiden ⋆ Webmor.dk

  […] år siden er det idag, præcis 07:15 var det klokkeslet Tim’s hjerte stoppede med at slå. 7 år siden er længe siden. Men alligevel ikke. Jeg har jo et helt anderledes liv nu, hvis man […]

  4. april 2018 at 21:32
 • Reply Webmor.dk - Hemmeligheder ⋆ Webmor.dk

  […] med her (igennem længere tid), ved jeg har lidt megen sorg fx. En død datter, og en kæreste der døde for mig. Det er noget jeg gerne snakker om, hvis folk spørger indtil det, eller emnet kommer […]

  11. marts 2019 at 23:05
 • Leave a Reply