Follow me:

Hvide blomster

Nogle dage der har jeg bare behov for at købe noget til Tim og sætte det på hans grav, det er oftest blomster.
Det gør jeg for selv at få det godt med mig selv, for at vise “jeg har været her”.. Ved ikke om I kan følge mig, det er ikke så folk skal se det på den måde, som at jeg kommer der ofte osv.
Men det er … Ah det er svært at forklare! For gør det ikke for at vise mig, gør det af kærlighed til ham, og for at vise ham at jeg stadig tænker på ham, hver eneste dag, hvert minut. Og jeg bare så gerne vil kunne vise ham min kærlighed, men hvordan gør man det, til en der ikke længere er i blandt os?

Jeg er ofte nede og tænde lys på hans grav, kan ikke lide tanken om han ligger “der” i mørke, så når jeg ved mit lys har en brændetid på ca. 48 timer, kommer jeg og tænder et nyt lys når jeg ved det er gået ud.
Det er så svært for mig at holde mig til at han er væk, og jeg snart ikke har set ham i 3 måneder, det er fuldstændig syrealistisk!

Jeg var nede med denne buket i dag, en smuk hvid buket. Og hvor havde jeg det godt da jeg havde stillet den der, tændt lys, vandet, pillet lidt blade ud af stenene og snakket lidt “med” ham. Ja og grædt lidt, ikke så ofte jeg gør det på gravstedet, men i dag måtte jeg fælde en tåre eller 10.

Hvordan kan man savne en så meget, at man får ondt i brystet!?
Det er virkelig skræmmende!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Gitte

  Sådan har jeg det også. Har det så godt, når jeg har været ude med noget til min mor og mine børn er med derude. Hun nåede jo desværre aldrig at møde lille Lotus. Men jeg er sikker på, hun er glad for jeg har ungerne med derude og hun kan “se” hvor store de bliver. Jeg græder ikke så meget mere i hverdagen, men jeg græder altid når jeg kommer ud til gravstedet. Der får tårerne frit løb og nogle gange trænger jeg bare til at komme derud og læsse af og “snakke” lidt. Det bliver bedre søde… Det vil altid gøre ondt … men man lærer at leve med smerten og gemme den lidt i baggrunden..

  Smukke blomster du har lagt til ham.. :)

  20. juni 2011 at 18:18
  • Reply Belinda

   Åh Gitte, er så glad for at en forstod hvad jeg mente med mit indlæg! Og har det på samme måde, det var så mærkeligt at skrive man kommer med blomster “for sin egen skyld” …

   Jeg ved det hele bliver lettere med tiden, og når årene går. Vil jeg ikke længere elske ham som kæreste (desværre :( ..)
   For man kan ikke blive ved med at elske en på den måde, når man aldrig får kærlighed igen.
   Det gør ondt at tænke på, jeg en dag kommer videre. Selvom jeg gerne vil videre, når tiden er der, og jeg ved også at Tim ønsker mig et godt, lykkeligt og langt liv. Hvis ikke med ham, så med en anden :´(
   Puha, bare at skrive de ord, får tårene frem..

   Stopper nu. Tak for din besked Gitte! Mange tak!

   20. juni 2011 at 20:54
 • Reply Mette

  Du har elsket søde…

  20. juni 2011 at 20:54
  • Reply Belinda

   Jeg har …
   Tja det er vel hvordan man ser på det?
   Jeg elsker stadig Tim, og det gør så ondt, mangler ham virkelig i mit liv. Som tiden går, går det også mere og mere op for mig, hvor meget han betød for mig, bare det at han kravlede ind i sengen til mig, når han kom fra arbejde meget sent om aftenen, og skulle tidligt op igen, og vi ikke rigtig var sammen nogle dage i streg pga. dumme arbejdstider, så savner jeg stadig bare det at jeg ved han kommer hjem igen. Det gør han jo ikke, og når jeg vågner om natten, og har haft mareridt, har jeg ingen at kravle ind til længere.

   Har elsket, er et mærkeligt ord.
   For jeg elsker stadig Tim, ufattelig højt!

   20. juni 2011 at 21:00

  Leave a Reply