Follow me:

Bag skærmen

Hvem er jeg?

Belinda er mit navn, jeg er en 33 årig kvinde, med hænderne fulde, både af familie livet og mine hunde, men også mit nye arbejde og mine hobby’ere tager megen af min tid. Jeg blandt andet syer til mine børn og mig selv, og debattere på forskellige facebook grupper, omkring emner der interessere mig.

Jeg er ligeledes igang med en livsstils ændring og det bære blogge præg af for tiden. Jeg skal gerne tabe mig 30 kg, inden foråret 2019.

Jeg er glad for indretning, grønne planter og nips, og har efterhånden også fået grønne fingre – har en del forskellige planter i mit hjem.
Jeg er mor til 2 (3) en datter på 13 år, en søn på snart 3 år, derud over er jeg også mor til en pige, der er en stjerne på himlen, og har været det siden efteråret 2003. Jeg gift med den skønneste mand, og er blevet bonus mor til 3.

Hvor befinder jeg mig?

Jeg gemmer mig i mit 310 kvm store hus, som jeg købte i sommeren 2017. Det er placeret i en lille hyggelig sønderjysk by. så opholder jeg mig meget bag denne skærm, ellers er jeg at finde i til hunde træning, til agility stævner, på sofaen med familien, bag min symaskine, eller i naturen.

Reklamer – Affiliate – Samarbejde

Jeg samarbejder gerne sammen med virksomheder. Så længe jeg kan stå inde for de produkter der reklameres for, og som passer til min blog.

Får jeg tilsendt et eller flere produkter som gave, og jeg skriver om det på min blog, vil jeg gøre mine læsere opmærksomme på, at det er et reklame indlæg. Men 100% min egen holdning. Mine ord kan ikke købes.

Nogle af mine indlæg kan også indeholde affiliate links. Hvis du klikker på disse links og køber noget på hjemmesiden, så har det absolut ingen betydning for den pris du skal give. Webshoppen betaler dog mig en lille provision. Her skriver jeg ligeledes at indlægget indeholder affiliatelinks” i bunden eller toppen af indlægget.

Har du nogle spørgsmål – så tag endelig kontakt til mig.

Share