Follow me:

Bag skærmen

Hvem er jeg?

Belinda er mit navn, jeg er en 33 årig kvinde, med hænderne fulde, både af familie livet og mine hunde, men også mit nye arbejde og mine hobby’ere tager megen af min tid. Jeg er lidt af en fitness junkie, og befinder mig i fitness centeret 4-5 gange i ugen, nogen gange mere.

Jeg er igang med en livsstils ændring og det bære blogge præg af for tiden. Jeg tabte mig i 2018, 18 kilo, og målet er 30 kilo, som jeg håber jeg kan ramme i 2019.

Jeg er glad for indretning, til trods for jeg er et rodehoved, grønne planter og nips, og har efterhånden også fået grønne fingre – har en del forskellige planter i mit hjem.
Jeg er mor til 2 (3) en datter på 14 år, en søn på snart 4 år, derud over er jeg også mor til en pige, der er en stjerne på himlen, og har været det siden efteråret 2003. Jeg gift med den skønneste mand, og er blevet bonus mor til 3.

Hvor befinder jeg mig?

Jeg gemmer mig i mit 310 kvm store hus, som jeg købte i sommeren 2017. Det er placeret i en lille hyggelig sønderjysk by. så opholder jeg mig meget bag denne skærm, ellers er jeg at finde i fitness centeret, til hunde træning, til agility stævner, på sofaen med familien, bag min symaskine, eller i naturen.

Share