Follow me:
Hvad er forskellen

Hvad er forskellen?

Du gør det måske selv, uden at tænke over det. Men hvorfor?
Hvad gør det rigtigt i det ene tilfælde og forkert i det andet. I min optik ihvertfald. Her snakker jeg om forskellen på hvornår man mener det er okay at ytre sin mening, uden at man er blevet spurgt om den?

Og jeg tænker ikke at folk gør det for at være onde, og ikke med hensigt på at såre en. Men tænk lige over hvad jeg skriver her. Da jeg har oplevet begge dele.

Hvad er forskellen

Vi kan dele den op evt.
Så bliver det måske lidt mere overskueligt.

Overvægt/Fedme

Ja der var jeg selv for 24 kilo siden, og den gang var der sgu ikke en eneste der sagde noget til mig? Overvægt og fedme er sundhedsfarligt, og alle kunne da se jeg var for tyk, jovist. Ikke en nævnte noget omkring det, eller kom med en kommentar om, det nu var klogt at købe den mars bar, eller tage en ekstra portion aftensmad. Ikke en nævnte noget til mig, og jeg vejede immervæk over 100 kilo!

Muskuløs/Tynd/Vægttab

Jeg har jo tabt mig 24 kilo nu, og har både fået muskler men også en figur man kan se ikke er som for 24 kilo siden, hvilket også er naturligt. Andet ville være mærkeligt.
Men nu er det som om det er tilladt fordi jeg ikke er overvægtig eller fed længere, at kommentere på hvor meget jeg træner, hvor ofte jeg træner, hvor længe, og om jeg ikke har tabt mig nok nu, og er du ikke tilfreds, jeg forstår ikke at du gider, slap nu lidt af med det sundheds halløj osv osv.

Så nu er det pludselig iorden at komme med en masse kommentarer? Fordi jeg har valgt en anden måde at leve mit liv på? Jeg har valgt ikke at være usund og leve af alt for mange kcal hver eneste dag, som gjorde at jeg vejede over 100 kilo da jeg var på mit højeste?!

Men så fordi jeg har tabt mig, og er “normal” så må man godt komme med nedladende og negative kommentarer? Hvorfor?????

Jeg forstår det ikke.
Så fordi jeg har arbejdet hårdt på at nå hvor jeg er nu, så skal jeg liiige slappe lidt af nu, og svare på spydige bemærkninger om hvor meget jeg træner, hold dog din kæft!
Det gør det da ikke mere rigtigt at komme med sådanne kommentarer til en der er normal vægtig, eller slank for den sags skyld, end hvis vedkommende var fed? Ikke en nævnte noget om det da jeg gik i fintess i starten, så var det sejt og godt kæmpet osv.
Nu har piben så fået en anden lyd, – ved nogle skal det siges.

Men hvad giver dig ret til at komme med sådanne kommentarer til mig, eller til andre der har kæmpet, og fortsat kæmper for det de tror på?
Hvad er forskellen?

Da jeg vejede over 100 kilo var det mega sejt jeg gik i fintess 5-6 gange i ugen, og nu hvor jeg har tabt mig, så forstår folk ikke jeg gider, og jeg har da også en familie, og bla bla bla.. Ja det havde jeg sgu da også før, den gang jeg var overvægtig?!

hvad er forskellen

Heldigvis får jeg også meget kærlighed, og søde beskeder på min instagram, hvor jeg dagligt får beskeder om hvor meget jeg inspirere, og hvor sej jeg er osv. Det er dejligt! Tak til jer.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Benedikte

  Måske jeg misforstår dit indlæg, men mener du, det er mere legalt at komme med kommentarerne til folk i den overvægtige/fede kategori (uanset om de gør eller ikke gør noget aktivt ved det) ?

  23. marts 2019 at 16:06
  • Reply Belinda

   Nej, jeg tror du skal læse mit indlæg igen.

   23. marts 2019 at 23:24

  Leave a Reply