Follow me:

Hund med på arbejde

hund med på arbejde

Hund med på arbejde – er rigtig godt for alle parter

Her tænker jeg både på at hunden for miljø træning, og andet stimuli end normalt. Men så sandelig også de ældre, i mit tilfælde her. Der var rigtig mange smil igår, og Merci fik masser af klap og blevet næsten aet helt hårløs :)

Ej det passer ikke, Merci opsøgte selv de ældre, og hun gjorde det så fint og stille og roligt. De ældre havde også noget at snakke om, de alle kunne forholde sig til. Demens er en svær sygdom, og det har de jo alle tilfælles. Nogen i større og mindre grad, men at alle kan se hunden er et godt emne at snakke om :) og at hun jo var en godmodig hund, med 2 forskellige øjenfarver :D det var et emne der var oppe et par gange.

Jaah, og at jeg så svarede 12 gange på at hun hed Merci, og er 5½ år, og er min hund – er så en anden side af sagen :D haha.

hund med på arbejde

Jeg havde et tæppe med til hende, som hun frivilligt også lagde sig på da hun var ved at være mættet af indtryk. Snoren på billedet ligger bare, det er ikke fordi hun havde den på, var mere så jeg kunne huske at få den med hjem igen.

Hun faldt i dyb søvn da vi skulle spise :D hun er jo godt opdraget så hun ved godt hun ikke må være ved bordet når der spises, så kunne man jo lige så godt sove ;) God hund.

Hun var med mig rundt hele aftenen, jeg havde først fri klokken 23 igår. Det havde Merci intet imod, hun var glad for at være med mig, og hun hyggede sig rigtig meget. Hvilket de ældre også gjorde. Det var også mest for deres skyld jeg havde hende med. Så jeg tænker hun skal med igen, ved næste aftenvagt :)

hund med på arbejde

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply