Follow me:

Hun vil veje 700 kg..

Artikel lånt her

En 32-årig amerikaner spiser for otte. Målet er at blive verdens tungeste kvinde om 10 år.

Det daglige kalorieindtag når op på godt 20.000 kilokalorier, så man må sige at Susanne Eman fra Arizona i Texas går seriøst ind for opgaven. skriver Daily Mail. Og inden udgangen af 2011 regner hun med at være halvvejs mod målet, svarende til 350 kilo.

Den amerikanske kvinde forventer at nå de 700 kilo i løbet af 10 år, hvis ellers helbredet holder. Og lige nu er der ingen advarselslamper, der blinker, siger hun.

“Jeg laver fysiske øvelser hver dag, så kroppen kan holde til den stadig større belastning. Jeg måler også mit blodtryk hver uge og iltindholdet i blodet samt blodsukkerværdien,” oplyser Susanne Eman til Daily Mail.

Hun er dog klar over risikoen ved rekordforsøget, så i tilfælde af at hun skulle dø pludseligt, har hun aftalt med sin søster, at hun skal tage sig af de to børn. Og den stærkt overvægtige kvindes læge tager al mulig afstand til vægtinitiativet.

Russisk roulette

“Susanne spiller russisk roulette med sit liv. Der er talrige livstruende følgesygdomme, når man når op på så høj en vægt”, påpeger dr. Patrick Flite.

Men Susanne Eman tager advarslerne med sindsro.

“Jeg vil meget gerne finde ud af, om det er muligt at veje et ton,” siger amerikaneren, der er arbejdsløs på grund af den store overvægt.

Hun ønsker også at være et forbillede for de millioner af mennesker, der er overvægtige.

“Jeg vil gøre op med den fordom, at det er forkert at være fed. Jeg vil være et forbillede for andre overvægtige,” påpeger Susanne Eman, der oprindeligt var normalvægtig.

Hendes aftensmad består af:

 • 12 fyldte tacos
 • 1 kop sour cream
 • 2 liter sodavand
 • 8 kugler vanilleis
 • 1 portion brownies
Er det en menneskeret at være overvægtig? Er der mere fornuft i at ville bestige Mount Everest – fordi bjerget nu engang er der? Eller bør stærkt overvægtige betale en ekstra sundhedsskat, hvis vægten ikke er sygdomsrelateret?
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Karoline

  Syyyygt!!!!! :o

  21. august 2011 at 12:22
 • Reply Tumling

  Wow..
  Min første tanke var om man overhovedet ku veje så meget..
  Da jeg så læser resten af bloggen og ser hun har været normalvægtig der faldt det sidste bare for hende..
  Jeg har selv været normalvægtig og er lige kommet der til på bmi skalaen hvor jeg er overvægtig og er så ked af at jeg er det.. Synes der er forhindringer ved det og så vil hun veje 700kg..
  Synes det er sørgeligt.. Meget meget sørgeligt..

  21. august 2011 at 12:31
 • Reply Anna

  Det er jo helt vanvittigt!
  Jeg synes det er forfærdeligt at et menneske, kan tænke sådan, sige til sig selv jeg vil veje 700 kg. Jeg kan simpelthen blive så sur! At hun synes det er lækkert, det er ikke til at fatte?? FØJ HVOR ULÆKKERT SIGER JEG BARE..

  21. august 2011 at 16:40
 • Reply Irene

  Tja…. Sandsynligheden for at hun dør inden er temmelig stor.

  Alt efter alderen på børnene…så skulle de fjernes!

  21. august 2011 at 16:48
 • Reply Lonnie

  Hun er syg i hovedet! Men det allerværste er at hun har børn, men alligevel kun tænker på sig selv og sit rekord-forsøg! Hun dræber jo sig selv – og det er hendes børn der skal leve med det! Hun burde spærres inde på psyk, så hun ikke kan gøre den skade på sig selv!

  21. august 2011 at 22:00
 • Leave a Reply