Vi har jo høns, primært for æggenes skyld
– men det sker jo jævnligt at vi slagter nogle høns fordi de er ved at have en hvis alder, og så fungere de super til høns i asparges. Mmmm
Igår fik vi høns i asparges med ris, og idag tarteletter, og det smager bare mega godt, sovsen er super god, og så er det endda mig der laver den, hehe Jeg er ikke den bedste til at lave mad, men nogle ting her hjemme er det kun mig der laver fx. boller i karry, risengrød, tarteltter, stegt flæsk med persillesovs, og generelt persille sovs, når vi skal have det til noget og så er min mand suveræn god til at lave bøffer og dunser, det kan jeg fx. ikke så godt finde ud af men så er det godt vi kan deles.
1 Comment
Mums det ser godt ud Vil jeg hvis også snart havde. Køber så bare hønsekød der er pillet. Mit værste mareridt er at pille fjerkræ. Har gjort det engang og gør der aldrig mere.
20. marts 2014 at 14:56