Follow me:

Høns i asparges

Vi har jo høns, primært for æggenes skyld :)
– men det sker jo jævnligt at vi slagter nogle høns fordi de er ved at have en hvis alder, og så fungere de super til høns i asparges. Mmmm
Igår fik vi høns i asparges med ris, og idag tarteletter, og det smager bare mega godt, sovsen er super god, og så er det endda mig der laver den, hehe :) Jeg er ikke den bedste til at lave mad, men nogle ting her hjemme er det kun mig der laver ;) fx. boller i karry, risengrød, tarteltter, stegt flæsk med persillesovs, og generelt persille sovs, når vi skal have det til noget :) og så er min mand suveræn god til at lave bøffer og dunser, det kan jeg fx. ikke så godt finde ud af :D men så er det godt vi kan deles.

hoens

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Anna-sofie

  Mums det ser godt ud :-) Vil jeg hvis også snart havde. Køber så bare hønsekød der er pillet. Mit værste mareridt er at pille fjerkræ. Har gjort det engang og gør der aldrig mere. :-D

  20. marts 2014 at 14:56
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!