Follow me:

Høns i asparges

Vi har jo høns, primært for æggenes skyld :)
– men det sker jo jævnligt at vi slagter nogle høns fordi de er ved at have en hvis alder, og så fungere de super til høns i asparges. Mmmm
Igår fik vi høns i asparges med ris, og idag tarteletter, og det smager bare mega godt, sovsen er super god, og så er det endda mig der laver den, hehe :) Jeg er ikke den bedste til at lave mad, men nogle ting her hjemme er det kun mig der laver ;) fx. boller i karry, risengrød, tarteltter, stegt flæsk med persillesovs, og generelt persille sovs, når vi skal have det til noget :) og så er min mand suveræn god til at lave bøffer og dunser, det kan jeg fx. ikke så godt finde ud af :D men så er det godt vi kan deles.

hoens

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Anna-sofie

    Mums det ser godt ud :-) Vil jeg hvis også snart havde. Køber så bare hønsekød der er pillet. Mit værste mareridt er at pille fjerkræ. Har gjort det engang og gør der aldrig mere. :-D

    20. marts 2014 at 14:56
  • Leave a Reply