Follow me:

Hobby …

Jeg har jo engang fået afvide at jeg går for meget op i mine hunde .. Hmmff
– det er min hobby, ergo bruger jeg megen tid på dem, og læse omkring hunde, se videoere af træningsvideoere, fra konkurrencer osv. plus jeg bruger tid på at træne og være sammen med mine hunde.
Men de er jo ikke kun min hobby, men også en del af familien. Men på det laveste plan, Kenneth og børnene kommer altid i første række, hvilket de også skal.

Men kan man gå for meget op i en hobby?
Det mener jeg nu ikke man kan, altså dem der har det som hobby at male malerier, de bruger jo også tid på at male dem, studere andres værker, finde de rigtige farve, blande de rigtige farver, osv.
Jeg mener helt bestemt at det er rigtig sundt at have en hobby, så man kan “slippe lidt væk” fra dagligdagen, og stress og jag. Og bare kan “forsvinde” sammen med sin hobby!

Jeg er så også blevet lidt miljøskadet ;) haha! Se bare min nye taske jeg har købt, den passer perfekt til mig, for det første er min den gamle håndtaske gået i stykker, men den passer også til min side om hundene :) Poteblog.dk

Hvad med dig, har du en hobby? Og kan andre forstå den?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Charleigh Charlotte

  Jeg har mange hobbyer… og de er vidt forskellige nogle af dem. Men det er DEM der gør mig til den jeg er. Ikke altid folk kan forstå hvorfor jeg har valgt de hobbyer, men hen ad vejen viser de sig jo ganske gode at have, hvis andre skal bruge råd indenfor bestemte emner som jeg besidder viden omkring.

  Jeg tror sgu du var én af de første jeg ville spørge, hvis jeg skulle bruge noget information om hunde :D
  Det er jo en sund hobby du har – både fysisk og psykisk stimulerende, så hvorfor ikke bare embrace it i stedet for at lade andres mening stoppe dig?! ;-)

  23. oktober 2012 at 08:14
 • Reply Belinda

  Hej Charlotte :)
  Tak for kommentaren. Jeg lader mig skam heller ikke “stoppe” af andres mening, hende der påstod det .. Har bare ingen hobby, og er selv så kedelig (hvis du spørger mig)!
  Nååh det var sødt, ved også meget omkring hunde, mange “ligegyldige” ting, men det er også almen viden omkring hunde, og så alt det ekstra ;) hehe!
  Har også mange der tror jeg er et omvandrende leksikon, det er lidt sjovt, så mange ved min hobby er hundene, så de spørger jo mig, til råds osv. fordi de jo åbenbart mener jeg har styr på det de gerne vil have råd om! Det er da dejligt, at min hobby kan hjælpe andre! :D

  23. oktober 2012 at 08:33
 • Reply Frederikke

  Jeg synes, at det er fedt at have noget at gå op i. Jeg kan godt lide at strikke. Vi er ikke alle ens og der skal være plads til forskelligheder ellers bliver livet så kedelige. Jeg er ikke et hunde-menneske, men det er mig. Det betyder til gengæld ikke, at jeg ikke kan forstå dit drive og den energi du lægger i det. For det kan jeg sagtens og på den måde er du med til at gøre mit hunde-billede lidt mere nuanceret :)

  23. oktober 2012 at 16:55
 • Reply Belinda

  Hej Frederikke, tak for din kommentar ;)
  Ja jeg har ikke ro nok i røven fx. at strikke, eller “fifle” med sådanne ting, så der er vi også forskellige. Dog syntes jeg det er hyggeligt at se når andre strikker, det har bare sin charme :)

  23. oktober 2012 at 22:19
 • Reply Eeyorenyk

  Haha, det er da en sød taske. :)

  Jeg synes det er fint at man kan have en hobby man virkelig brænder for. Noget som kan fylde i ens liv, som kan glæde én og inspirere én. Om det er så hunde, at strikke eller whatever. Jeg synes det er livsbekræftende at høre folk snakke om noget som de virkelig brænder for at arbejde med.

  24. oktober 2012 at 23:37
 • Reply Belinda

  Katja, den er nemlig bare rigtig sød den taske :D lige mig! haha!
  Dér er jeg enig med dig, nødvendigvis kan man måske ikke se ideen med at samle på firmærker, eller øldåser eller hvad ved jeg. Men så længe den der har den hobby er glad, og brænder for hobbyen og gerne fortæller omkring den, og du kan hører det virkelig er noget vedkommende har styr på, og interessere sig for, bliver man jo alligevel lidt fanget :)

  26. oktober 2012 at 12:07
 • Leave a Reply