Follow me:

Herligt!

Hvor er det herligt at have modtaget så mange kommentarer på mit tidligere indlæg idag :D
Der er rent faktisk nogen der stadig læser med, og også gider bruge 1 min på at sende mig en kommentar også, I er bare herlige!

Jeg er næsten på vej i seng, uret ringer 05.45 imorgen! Pyha! Gaaaaab
Skal jo møde kl. 07.00 nu hvor jeg er i praktik på et plejehjem, fra 7-15 arbejder jeg, og 1 gang i ugen fra 7-12 og det er heldigvis næsten hver fredag :D det er fandme skønt!
Det er et godt sted jeg er kommet, beboerne er bare super søde, og jeg har fået 3 som jeg passer fast, giver medicin, bader, giver sondemad mv. alligevel et ret stort ansvar jeg har fået allerede synes jeg, med sondemad på de rigtige tidspunkter, det samme med medicinen mv. men det klarer jeg nu også sagtens ;)

Jeg har i øvrigt ikke været væk fra blogger verdenen, kun her på denne side :) Min blog med hundene har kørt på fuld drøn siden den blev offentliggjort i sommers. Med stævner, træning, billeder osv. osv. kig da endelig ind der også :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Dianna Jensen

  SSH er fed uddannelse, da man udvikler sig både personligt og fagligt. Jeg har selv være i gang med uddannelsen og var næsten færdig, da jeg kørte galt i lastbil og måtte stoppe min uddannelse da min ryg og skulder er skadet af ulykken. Jeg elskede at høre om de ældres liv som fx hvad de har arbejdet med osv, for det får en til at tænke over at man nogen gange burde være taknemlig for det man har, når man høre om hvordan de ældre fx levede under krigen osv. :-)

  7. november 2013 at 15:04
  • Reply Belinda

   Det er nemlig en super uddannelse ;) satser på jeg skal videre som Ass.
   Desværre er en del af dem jeg har med at gøre demente, så det er ikke så meget de fortæller, men de fortæller da om deres børn, hvad de lavede da de var unge og sådan :) Så det er meget sjovt.

   7. november 2013 at 21:22

  Leave a Reply