Follow me:

Hedensted messen 2016

messe

Idag tog Tobias og jeg til Hedensted til messe.
Mødtes med en veninde igennem rotteverdenen, og vi blev da noget chokket over hvor varmt det var der inde, shit! … Det var lige så varmt som i en sauna næsten, og ingen frisk ilt kom der ind.

Vi fik gået en runde ved alle bordene, og blev så enige om at gå ud og få noget luft, Tobias fik lige en tør ble i bilen, og så smuttede vi op i cafeteriaet, og spiste lidt.

Bag efter smuttede vi lige en runde mere rundt ved messen, en hurtig en, det kunne jo være vi havde overset noget spændende ved første runde, der var også bare SÅ mange mennesker. Som man også kan ane på billedet..

Tobias fandt dyrene meget spændende og især de små mus og hamster der var meget livlige i burene :) Tror da det bliver et hit at skulle i Zoo i år.

henning

På vej hjem, stoppede vi ved nabo byen der havde Spar 30 års jubilæum, så der var masser af sjov for børnene, og Henning Nielsen,  tryllekunstneren fra Talent 2015, var igang med at optræde da Tobias og jeg ankom.
Kenneth var der allerede med resten af ungerne, og de havde fået is af fra Præmier isbjørnen, og havde forinden set noget opvisning med nogle børn der lavede cirkus kunster.

Ungerne fik efter trylleshowet en autograf og et billede sammen med Henning. Til stor fornøjelse :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!