Follow me:

Har sat mig et nyt mål – Håndstand

Til dem der følger med på min instagram, så ved I det allerede.
Mit nye mål er nemlig at jeg vil kunne stå på hænder, og med tiden gå på hænder også. Det er sgu ikke et nemt mål jeg har sat mig for, men det skal jo heller ikke være noget der kan opnåes på 2-3 dage vel ;) for så er sejren jo heller ikke så stor, i min optik.

Bitmoji Image

4 maj var den da jeg prøvede for første gang at kravle “baglæns” op ad væggen nede i fitness centeret, sidenhen er det blevet til et sidelæns “hop”, alla en vejrmølle op så op på væggen. Video kan du evt. se her hvis du har lyst.

Håndstand

Sådan her så det ud første gang jeg prøvede, jeg kunne slippe med et ben, men ikke komme ret tæt på væggen. Balancen var ikke særlig god, og de første 2-3 dage var mit hoved bestemt ikke begejstret for at vende den vej.

Håndstand

Jeg var ihærdig de første par dage, og jeg ville bare blive bedre til min håndstand. Det blev måske lidt for meget af det gode, set i bakspejlet. Og så måske ikke, for jeg har forbedret mig meget siden 4 maj hvor jeg startede.
Selvom vi kun idag skriver 16 maj, så ikke engang 14 dage har jeg været igang.

Teknikken er blevet meget bedre, jeg fik et godt råd om at krumme fingrene, da det forbedre balancen, og det er sgu rigtigt! (Tak Jonas!)

Så har jeg fundet ud af det er nemmere for mig at holde balancen hvis jeg lige “skubber” røven lidt op, eller det er svært at forklare faktisk.

Men jeg laver sådan et mindre krum i ryggen, når jeg skal til at balancere i min håndstand. Og jeg kan faktisk holde nogle sekunder nu, og der er et godt stykke vejs arbejde endnu. Men heldigvis kan man sige jeg har haft styrken fra starten, så det har jeg ikke skulle tænke på, er stærk nok til at holde mig selv i den stilling , dog krævede det tilvænning for både håndled, hovedet, arme, ryg og skuldre, da jeg bruger de muskler der, på en anden måde end normalt, så de har været lidt ømme, men ikke noget der har haft betydning.

Håndstand

Det sidste billede her, er fra dagens håndstand’s træning, og det til højre er hvor jeg faktisk mister balancen og “falder”, men mit “fald” er også blevet meget mere kontrolleret nu, og knap så voldsomt og klodset som tidligere, kan mærke jeg ikke længere er bange for at slå mig, eller at jeg ikke stoler på at jeg kan styre mit “fald”, hvilket jeg godt kan.

Så nyt mål er sat, sammen med de andre nytårsforsæt jeg har for 2019 i fintess centeret :D
Og med tiden skal jeg også kunne komme op i en håndstand uden brug af væg :D Dét bliver så vildt når jeg kan det!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply