Follow me:

Har sagt mit job op – men har allerede fået nyt

nyt job

I slutningen af december, kort før jul. Fik jeg jo arbejde. Med tiltrædelse 1 januar.
Men det valgte jeg at sige op med øjebliklig virkning , torsdag d. 1 februar, efter jeg havde været ansat hos dem 1 måned.
Jeg brød mig virkelig ikke om at være der, de første 10-14 dage gik rigtig fint, men så begyndte de at flytte rundt på mine fridage, konstant blev der lavet om i planlægningen. De ruter man skulle kører, var total usammenhængende, og den ene dag havde jeg 8 bad!!


Jeg brokkede mig, og kom af med de 2 af dem, men stadig 6 bad på én dag, det er ikke iorden. Planlægningen og generelt ledelsen halter en del der ude. Så jeg gav min opsigelse med virkning fra dags dato.

Mandag d. 5 februar var jeg så til samtale et andet sted. Det samme fredag d. 9 
Der er arbejde nok, og muligheder nok – til dem der vil arbejde.

Det første job har jeg så takket nej til, det var lidt en omvej for mig at kører om morgenen når jeg skulle afsted med Tobias. Og så var det et kortere vikariat. Det er naturligvis bedre end intet, hvis det endelig var.
Men jeg har sagt ja tak til jobbet i Tønder kommune, på et plejehjem hvor jeg starter på mandag d. 19 februar. Hvor jeg blir en del af den nye rokering, og skal være med til en masse nye tiltag  blandt andet palliativ og udredning.

Det glæder jeg mig til, det er ingen omvej om morgenen, og der er kortere end da jeg arbejdede i Gram.
Det er med blandede vagter med 2 ugers dagvagt, og 2 ugers aftenvagt. Altså fordelt på de timer jeg har. Så det er dejligt. Så har jeg faste weekender jeg arbejder, og faste fridage som altid er de samme! Dét kan jeg li’ ..

Har ferie i uge 7, så det skal nydes :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Simone

  Tillykke med det nye job :D <3 Jeg håber du bliver rigtig glad for det her.

  Simone
  Microcut.dk

  11. februar 2018 at 22:52
 • Reply Status på det nye job ⋆ Webmor.dk

  […] har jo fået nyt job, med start i mandags. Det er på et plejehjem ikke langt fra hvor vi bor, og det ligger på […]

  22. februar 2018 at 09:33
 • Leave a Reply