Follow me:

Har jeg lidt grønne fingre, trods alt?

Ja jeg har måske lidt grønne fingre, trods alt…
Jeg skrev d. 14 maj om at der var kommet en knop på min orkide og den er nu blevet utrolig stor og flot, jeg tror ikke der går mere end et par dage, så folder den sig ud :) .. Min lyserøde orkide, den har det også rigtig godt åbenbart :) den har fået en ny gren, og den er allerede 6 cm lang og fyldt med knopper, det glæder jeg mig til.
De orkideer betyder sgu meget for mig, og de trives åbenbart rigtig godt! <3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Kathrine

  Jeg er imponeret! Orkideer er så sarte .. Jeg slår alt ihjel :/

  13. juni 2011 at 22:27
  • Reply Belinda

   Jeg slår normalt også alt ihjel! men de her orkideer lever i bedste velgående, åbenbart ;)

   14. juni 2011 at 19:52

  Leave a Reply