Follow me:

Har i set månen i dag?

Sådan så månen ud i eftermiddag da jeg gik tur med Pixel, på markerne nogle minutter fra hvor vi bor. Kvaliteten er ikke den bedste, desværre. Det er taget med min Iphone + zoom, det er den ikke god til. Men man kan da ane kraterne på månen. Farven, minder meget om solen. Månens farve, er ikke helt som den var i virkeligheden, men næsten!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply QpoX

  Digital zoom burde også bare dø! Men ja den var pæn selv her kl 23, dejligt lyst :)

  20. januar 2011 at 01:04
 • Reply Sebastian

  Er det normanlt den er så langt nede, selv i dag ser det sådan ud ? har aldrig set månen så langt nede før.

  20. januar 2011 at 19:17
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!