Follow me:

Happy girl

happy girl

Happy girl – det er lige hvad jeg kan kaldes

Det her træning det rykker bare for vildt! Jeg kan mærke jeg er langt stærkere, sådan generelt. Idag bad Tobias om at blive båret fra bilen og hen i vuggestuen, det måtte han da gerne. Så kan vi kramme hele vejen, også hårdt når jeg har aftenvagt :(
Men det gik uden problemer, jeg synes han vejer ret meget, selvom han nu er en dreng med gods i.

Kan mærke ryggen har det meget bedre, den er blevet stærkere, det samme er min lænd.
Idag var det også overkrops træning. Hvor ryg, lænd, skuldre, arme, bryst og mave trænes. Det er et trænings program der ca. tager 1 times tid. Men det genere mig slet ikke, jeg elsker at være i fitness centeret, og jeg kan tydeligt mærke forskellen og se forskellen i spejlet.

Der er sket rigtig meget over de sidste 4 uger, og ud over jeg har tabt mig over 5 kg, så er der også røget en del cm. Jeg vil igen tage billeder efter 8 ugers forløb, og regner også der med at få målt mig, for at se hvor mange cm der er røget.
Men jeg er mere end tilfreds med hvad spejlbilledet viser nuher, og det har givet mig så meget blod på tanden til at fortsætte. Før og “nu” billederne får I ikke at se, måske engang.

Igår mødte jeg også en veninde jeg ikke har set i 5-6 uger. Hun kiggede undrene på mig, og spurgte om jeg ikke havde tabt mig, jo :D det har jeg jo, lidt over 5 kg på 4 uger sagde jeg. Hun var glad på mine vegne. Bare det at andre kan se jeg har tabt mig, er jo SÅ fedt. Det var endda i arbejds uniform, og den er jo ikke ligefrem slim fit :D Så det tager jeg bestemt som noget positivt!

I can do it!!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply