Follow me:

Hårfarvningen der gik galt

Ja jeg har de sidste par gange hjemmefarvet mit hår :) Jeg har jo en afblegning fra frisøren, sådan faded med naturlig udgroning eller hvad man kalder det :D Aner det ikke, men I ved nok hvad jeg mener.

Men igår var det så tur igen, da den røde fra sidste farvning var begyndt at blive sådan fesen rød, og jeg havde en ny rød farve i skuffen, dog ikke en jeg havde prøvet før, men den var jo rød som de andre ;) så det burde da ikke være et problem.

Men denne gang har det så resulteret i en mere lilla farve, end rød?! Og den har en del farve nuance forskel alt afhængig af lyset der kommer på. Den er ret mørk i forhold til de andre gange jeg har farvet det rødt, det er nærmest mere brun-lilla end rød denne gang, virkelig mærkeligt… Dog ser det ret rødt ud i direkte sol/lys.

Men det er nu fint nok ;) jeg kan lide det, og tænker næste gang bliver ved frisøren, til en omgang toner og så er jeg af med min “udgroning” – som også er ved at være ret stor, og så få en mørk farve i, nu hvor det også snart er efterår :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply