Follow me:

Goodie Box #5

Så kom nr. 5 :) og må sige jeg elsker den lækre røde farve æsken har! Havde set på en anden bloggers side igår, hvad hun havde fået, før jeg havde åbnet min. Og også hos 2 andre nu, og de har præcis det samme som i min? altså ved godt vi får det samme, men tænker at man skal svare på hudfarve, hårfarve, og hvad ved jeg ikke ved tilmelding, så man får ting der matcher en bedst, og når både de lyshåret og de mørkhåret får det samme, og de lyse i huden og de mørke i huden får det samme? Så gir det ikke meget mening i mit hoved?
Alle har fx. fået præcis samme lilla neglelak, og sølv øjenskygge? Det tænker jeg ikke de lys hudet har nytte af, altså den sølv øjenskygge?

box1

Nu til indholdet ;)

Youth Lab – cc Complete Cream spf 30  (vejl. udsalgspris 219,95 kr for 50ml)
Ja så må vi se om jeg kan tåle den, BB creamen, slog jeg total ud over. Men det kunne være lækkert den kunne dække ens ujævnheder i ansigtet. Glæder mig til at prøve den.

Lernberger & Stafsing  (vejl. udsalgspris 99,95 kr for 80 ml)
Tørshampoo, ja jeg ved ikke hvad jeg skal med det? Jeg forstår det ikke helt ;) Men måske jeg skulle afprøve det en dag. Det gir ikke mening for mig at vaske hår med pulver :D

Marsk – Mineral eyeshadow  (vejl. udsalgspris 149,95 kr)
Den glæder jeg mig til at prøve ved næste fest! eller festlige lejlighed. Farven er rimelige neutral, altså sølv går jo lidt til det hele, er hvad jeg tænker. Håber ikke det er sådan en der drysser helt vildt.

box2

DM Skincare (vejl. udsalgspris 299,95 kr for 75 ml)
Holy moly en pris for sådan en tube, jeg ikke synes er ret stor i forhold til prisen. Den dufter henrivende.
Det er en bodylotion med guld shimmer, det er også til en festlig lejlighed den skal afprøves, kan godt lide lidt ekstra shine, så det er en fed ting at modtage, men ville næppe købe den selv, til den pris.

Tic Tac (vejl. udsalgspris 7,95 kr)
Elsker Tic Tac, og dem kan man altid have. Men ikke pengene værd i sådan en box. Så skulle det være en limited edition eller sådan noget.

Mesauda Milano (vejl. udsalgspris 49,95 kr)
Endelig! Har håbet hver gang de sidste 4 forrige boxe at der var en neglelak i, men først nu :) jeg elsker neglelak, og glæder mig til at prøve denne, kender ikke mærket, og prisen er okay. Hvis den holder.
Farven er fantastisk! Elsker lilla.

Rapunzel of Sweden (vejl. udsalgspris 19,95 kr)
Kan ikke se hvad forskellen skulle være på disse elastikker og så de normale jeg bruger? Men det må jo afprøves, mit hår er meget tungt og fyldigt, så må vi se om de kan holde mit hår oppe ;)

Gilda Cosmetic – Anti ageing serum (vejl. udsalgspris 249,95 kr)
Et erstatnings produkt fra September måneds box, hvor der var et Gilda produkt der ikke levede op til EU’s lovgivning. Er super glad for det andet Gilda produkt vi fik, i sidste box (mener jeg) til at mindske render og mørkhed under øjnene, den er bare skøn :) Så det er dette produkt nok også. Men igen, prisen er høj for sådan en lille tube.

box3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply