Follow me:

Goodie Box #3

Så ankom min tredje Goodie Box, og det er bare så hyggeligt at åbne den, for man ved jo ikke hvad der er i :) det er som en gave hver måned.

Denne måneds tema er “Beauty icon”

GB1

Lord & Berry (vejl. udsalgspris 150 kr)
Den er godt nok rød! Jeg har godt set en del unge piger render rundt med meget røde læber efter hånden, tror bare ikke lige det er mig? Men jeg må jo afprøve det, måske bare lige her hjemme til at starte med ;) Men den ser lækker ud ihvertfald, og er i blyantform, så er det lettere at påføre.

Gilda Cosmetic (vejl. udsalgspris 285 kr)
Fugtgivende ansigts maske, det er da ikke så ringe endda. Den dufter ihvertfald fint, og er bestemt en ting jeg også vil afprøve ;) Jeg er jo ikke ligefrem en kvinde der bruger ret mange minutter foran spejlet til dagligt. Men det burde jeg måske efterhånden gøre, med alle de lækre ting jeg har fået ind af døren de sidste par måneder.

GB2

INCA Oil, Pandora oil 100 ml. (vejl. udsalgspris 299 kr)
Jeg blev lidt skuffet over størrelsen af flasken, fordi jeg havde set billedet i den folder der var sendt med, der var tryk hætte på, og det er der ikke på denne lille flaske ihvertfald ;) Den er til håret, og det er da bare så fedt, mit hår får ikke meget pleje, men det strutter nu altid af glæde alligevel :) har et meget taknemmeligt hår, men med sådan en lækker olie, skal det da forkæles lidt. Den dufter super godt. Men de dråber svinder nok hurtigt, til min store manke. Men så er det da afprøvet, og måske noget jeg vil købe frem over?

Teez Cosmetics (vejl. udsalgspris 139 kr)
En eye liner, den virker super lækker, o fedt design :D
Den skal klart afprøves til den kommende barnedåb. Jeg har altid brugt eyeliner og mascara, som daglig sminke, og ikke andet, så den falder i god jord :)

Eye Lash Curler (vejl. udsalgspris 49 kr)
Nitten ting efter min mening, synes den er lidt mal placeret, så skulle der jo have været en mascara med også? :)
Jeg har en øjen bukke vipper i forvejen, den ligger bare og samler støv egentlig, for jeg synes ikke det gør nogen forskel, om jeg bruger den på mine vipper eller ej.

GB3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply