Follow me:

Goodie Box #13

box1

Juli måneds Goodie box, en lidt kedelig box desværre.
Der er ikke ret meget i boxen denne gang, og så er der en cookie i ?

Indholdet:

Naked Lips – En fugtighedsgivende læbepromode, som skulle fungere som en aftersun til sine læber. Den er nok god nok at have liggende, men den skal bruges dagligt, ellers skal jeg smide den ud. For glemmer jeg det et par dage, og bruger den igen, er jeg 90% sikker på at få forkølelsessår af det! Dog ikke produktets skyld.

Gosh Eye Shadow – Skulle være en langtidsholdbar og vandtæt øjenskygge, og uden parabener og parfume mv.
Farven virker okay, men ved ikke om jeg vil få den brugt.

Kueshi – En creme der skulle mindske appelsinhud?! Ja den tror jeg altså ærlig talt ikke på :D Jeg har ikke prøvet den, men tror ikke på “vidundermidler” til appelsinhud, strækmærker mv.

box2

Eleven Australia – En hårkur, den skal tilføres fugtigt hår, og ikke skylles ud. Virker nemt og det skal da prøves :)

Youth Lab Sunscreen SPF 50 – en solcreme, med en let dækkeevne, som skulle tilpasse sig hudens egen farve. Uden parabener og er dermatologisk testet, så skulle være god til sol-sensitiv hud. Hvilket jeg ikke har, men er da fint at bruge hvis man ved man skal være ude en hel dag iblandt mennesker i solen :) Tænker jeg.

Myprotein – En Cookie?! Seriøst? Den tæller som en ting i boxen, ja og at den så smager af mel og bliver total snasket i munden, gør det så ikke bedre! Yaiks den er nasty! ..

box3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Cathrine Autzen

  Jeg er helt enig, slet ikke en boks for mig heller. Bare den der cookie.. Den smagte så elendig!

  27. juli 2016 at 21:18
  • Reply Belinda

   Ja Cathrine, den var piv fesen, og ulækker smag ! Og så var den ikke engang som en ekstra ting, næh som indhold i boksen, æv!

   27. juli 2016 at 22:33
 • Reply Goodiebox #1 ⋆ Webmor.dk

  […] fordi jeg var utilfreds eller noget som helst. Det var mere at jeg druknede i de lækre produkter jeg fik tilsendt, fik dem ikke brugt, og har stadig en del liggende jeg endnu ikke har afprøvet, […]

  23. marts 2018 at 17:20
 • Leave a Reply