Follow me:

Goodie Box #12

Så har jeg fået Goodie box i et helt år :)
Og har fandme fået så mange produkter efterhånden, at jeg må lave nogle kasser eller noget, til hver kategori :D cremer, olier, tørshampoo, øjenskygger, og øjen produkter mv. ;) det er herligt at have en masse forskelligt, og mange af tingene, ja helt ærligt – vidste jeg slet ikke hvad skulle bruges til da jeg fik dem, men mange af dem knus elsker jeg jo den dag idag.

GB1

I juni måneds pakke var der:

  • Aloe vera Gel – Urtekam, en økologisk fugtighedscreme, der kan bruges som aftersun, eller efter behov, dufter umiddelbart rigtig godt
  • Deodoc, intim servietter, til når man er på farten, virker som en fantastisk ide, er dog ikke glad for at der er duft i? Men det er klart noget jeg lige skal se om fungere, det er altid rart i forbindelse med et langt agility stævne, et roadtrip eller lign.
  • Emite, er til at lægge under øjenskyggen, så skulle det holde bedre. Princippet er genialt, så må vi se om det fungere, for min øjenskygge forsvinder ofte efter nogle timer
  • Zenz – en hårkur til mange penge, 288 kr, som jeg aldrig selv ville bruge på sådan noget, den dufter ikke rigtig af noget, men den skulle være med 99,1% naturlige ingredienser, og klart et forsøg værd om det fungere i mit tykke hår
  • Beauty made easy – Servietter til at absorbere olier i huden, og minimere porerne, de kalder det førstehjælp til shiny hud, ja det er da værd at prøve, men nu døjer jeg ikke rigtig med fedtet hud eller mange bumser mv. men kunne måske være rart lige at bruge på farten tænker jeg.

GB2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply