Follow me:

Gør mere af det, der gør dig glad

Det hele handler vel om at vi gerne vil have det godt, med os selv og i det store hele?
Så kort sagt, gør mere af det der gør dig glad.

Gør mere af det der gør dig glad

Jeg elsker jo at være i fitness centeret! Det har de fleste nok lagt mærke til, hvis de har fulgt lidt med her på bloggen, eller følger mig på instagram – der er i øvrigt en masse nyt i min story idag. Videoer blandt andet ;)

Jeg er 5 gange i fitness i ugen, og ville gerne 7 dage i ugen :D hvis det var muligt, haha!
Min psyke for et boost, min selvtillid, og jeg har det generelt bare meget bedre når jeg har været i fitness.

Sport generelt er så godt for helbredet, sindet og hjernen, at det næsten er underligt at ikke flere dyrker mere motion. Laver et andet indlæg, omkring hvad der alt sker i kroppen ved at dyrke motion. Det omhandler både søvn, hukommelse mv. Glæd dig :)

Jeg føler mig som en million idag, som man også kan se på billedet nedenunder, som er fra instagram. Jeg tog et lækkert varmt bad efter træning, satte krøllerne, lagde en fin hverdags sminke, og tog min nye bluse på, som i øvrigt er fra Vera Moda, til 149 ,-

Gør mere af det der gør dig glad

Det er jo ikke nødvendigvis motion der gør dig glad. Måske er det at bage en kage, at gå en lang tur i skoven, at bruge tid på din symaskine, spise på cafeer med veninderne, shopping, tegne, hækle, eller rengøring måske?

Det er total underordnet!
Bare det gør dig glad, så gør det da. Livet er da for kort til at man holder sig selv nede.
Hvis man bliver glad af at bruge penge, så sætter det naturligvis sin begrænsninger, men så tænk over hvordan du bedst muligt bliver glad, på den billigste måde.
Er det fordi du gerne vil have en ny kjole, så kan genbrug eller brugtmarked på facebook fx. være en god mulighed?

Jeg er total oven på idag, og glæder mig til resten af dagen :D Det kan kun blive godt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply