Follow me:

Godt nytår, velkommen år 2017

Hjertelig velkommen år 2017, jeg tror det bliver et spændende år :)
Et lærerigt år om ikke andet, jeg er færdig uddannet social og sundhedsassistent til december 2017, og jeg har stadig 2 praktikker jeg skal igennem, nr 2 her i marts bliver på Aabenraa sygehus!

Derudover skulle jeg gerne smide en masse kg, som det ses på billedet neden under ja så har jeg også dobbelthage(r) og meget runde kinder.

Det var kun min mand, Tobias og jeg der var hjemme igår aftes. Min mand havde vagt, så da klokken blev 1230 skålede vi i børne champagne :)
Ja vi fik ikke skålet klok 12, eller talt ned, vi var ved at se en film, og da de begyndte at skyde af koncentrerede vi os mere om de 3 hunde, og Tobias.

Tobias han sov fra det hele. De 3 hunde havde fået løbet en masse krudt af ved 1630 tiden, og fik hver deres rå ben klok 2345, i håb om de ville ignorer larmen udenfor.

Desværre blev gadehunden Elvis ret skræmt, først lå han og tyggede i sit ben her i stuen, så løb han ind i sit bur, men da jeg ville se til Tobias, som fortsat sov fra det hele, stormede Elvis med ind i soveværelset, der fik han så lov at være. Da jeg ville tjekke til de to i soveværelset igen efter nogle minutter, var Elvis væk?!
Eller det troede jeg lige et split sekund, han var krøbet ind under vores seng, det gør han aldrig.

Imens Elvis lå under vores seng og var en meget bange hund, ja der spiste Chase og Merci lystigt deres rå ben.
Selv ved de største brag kiggede de ikke engang op.

Ved klok 01.20 lokkede jeg Elvis ud fra sengen, de skulle lige ud og tisse nu hvor fyrværkeriet var stilnet meget af, og tisset fik de alle, og vi gik i seng.

Tobias vågnede til årets første dag ved 0815 tiden, og vi har hygget og fået morgenmad, og jeg forstår ikke helt at hverdagen allerede starter imorgen?! Det er bare en rigtig arbejdsgiver jul i år, suk!

Godt nytår til alle der læser med ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!