Follow me:

Globus Bil Banko

Igår kørte vi til Radio Globus’ Bil Banko i Ribe ;)
Det var første gang vi skulle være med, og sidste gang de holde det. Der var mødt over 1000 mennesker op, og det var fandens mange biler på Føtex’ parkeringsplads.

Det er godt med sådan en 7 personers bil :D 3 sæder blev rykket ud, så vi havde masser af plads bag i, så Tobias kom ned på bunden af bilen og ligge i sin rede, og Nadia og mig brugte Tobias’ bil sæde som var klappet ned som bord, så jeg kunne hjælpe hende med hendes plader (der var 6 på et papir), men hun klarede det helt selv, rigtig flot!

Hun lurede også 2 gange, men det var mig der vandt på en række :D 3 special øl i sådan en æske og et gavekort på, mener det var 100 kr til noget golf :)
Man skulle have vundet 2. præmien igår på fuld plade, det var en indkøbskurv fra Føtex til en værdi af 2500 kr :D dét kunne have været niiice. 1. præmien var en undervogns behandling til bilen, en værdi af 4500 kr, men lidt en nitten ting at vinde, synes jeg.

Tobias var igen et pragt eksemplar, han små pev da vi var ved at være færdige, og han kom så op til mig, så måtte jeg strege mine numre ud med en arm fri, det gik nu også fint ;) man kan mange ting som mor.
Det endte så også med Tobias faldt i søvn efter nogle minutter i min arm.

Men det var bare super hyggeligt :D Vi fik spist pizza i bilen inden banko startede og hyggede os bare rigtig meget, den times tid det varede.

bilbanko

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply