Follow me:

Globus Bil Banko 2016 + meget andet

I søndags satte vi kursen imod Fredericia, skulle aflevere 5 rotter på tog stationen, 3 fra et avl, hvor en skulle videre til Norge, og 2 jeg har haft boende lidt tid, de kom fra Tyskland, hvor jeg også selv fik importeret en fra.

Da de var afleveret smuttede vi forbi havnen i Fredericia, vi skulle slå en del timer ihjel før vi kunne komme til bil banko. Det blev faktisk til 1,86 km rundt på havnen.
Ja der skal trackes, er jo med i challengen i min online mødregruppe, om flest km :)

baad1

Da vi havde brugt lidt tid der, og kigget på de mange fede store både, kørte vi til Madsby legepark der også ligger i Fredericia, men ja Tobias valgte så at sove fra det hele :) men så fik vi selv kigget på dyrene, og omgivelserne, imens han fik en skraber. Det blev til 1,39 km i parken.

park1park2 park3 park4 park5 park6 park7park8

..Da Tobias vågnede op, kørte vi imod Kolding, vi tog ind i storcenteret, og fandt noget at spise.
Derefter gik vi ud for at kunne få en parkeringsplads til Globus bil banko, de åbnede parkeringspladsen kl 13 for parkering, hvor bankoet først startede kl 16.
Da bilen var parkeret smuttede vi ind i storcenteret igen, og gik i alt der inde 4,86 km, vi var i en del butikker fordi vi for det første skulle have tiden til at gå, og jeg gerne ville se om jeg kunne finde en kjole til bonus’ konfirmation her sidst i april, men uden held.
Ja og så var vi da i Bilka og fik købt lidt af alt muligt :)

Ved klok 15.15 gik vi ud til bilen igen, fordi vi jo lige skulle gøre os klar, til max hygge :D Tobias fik hele bilens gulvplads, med vores dobbeltdyne i bunden, og tæpper, samt legetøj, vand, kiks og smoothie havde vi med til ham. Vi selv drak X-ray og spiste chokolade ;)

Vi vandt ingen ting, men vi hyggede os :)

banko1

banko2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply