Follow me:

Glæde over andres lykke

Min bedre halvdel og jeg er inviteret til bryllup sidst i august måned, af et dejligt vennepar. Bruden har jeg kendt i 18-19 år .. Vildt lige at regne efter, det er godt nok længe!

Jeg glæder mig rigtig meget til at fejre den specielle dag med dem, et bryllup er bare en fantastisk oplevelse, og når jeg tænker tilbage på mit eget bryllup, var det bestemt gæsterne der gjorde dagen helt uforglemmelig. Selvfølgelig er det at sige ja til døden os skiller også enormt stort, men at krydre det med en fantastisk fest efterfølgende, er bare prikken over iét :)

Her kan man se hvor fantasiske vores gæster var ;) de kravlede rundt nede på dansegulvet, sammen med os :D Ja det er så vores dygtige DJ der har sat sangen Tørfisk – VLTJ på (ved ikke om det kun er jyder der kender den?) Og der gør man jo forskellige ting imens der synges, og for helved det var fedt :D det er i øvrigt ikke let i brudekjole at kravle rundt nede på alle 4, men det lykkedes.
Mange gæster var med på dansen, og det glæder mig – for det er de små ting der bare gør en fest uforglemmelig!

Så nu ser jeg frem til at fejre mine to gode venner, sammen med min dejlige mand (og søn) og forhåbentlig gøre deres dag uforglemmelig, som vores eget bryllup.

1511-0913F-577

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply