Follow me:

Glædelig jul

Glædelig jul, i går var 1. søndag i advent.
– det var meningen jeg skulle have smidt juledesignet op der, men jeg havde en øv aften så gad ikke!

Men nu er det her :) og jeg håber ikke folk bliver stødt af min header, syntes selv den er noget så sød, selvom den er lidt fræk :D Men det gør det jo bare ekstra kært syntes jeg. Gider ikke have et juledesign alle andre har.

Så der er julebaggrund i rød naturligvis, frække nisser, og sne der daler ned. Så mangler jeg da bare jule musikken på bloggen, så er den da i hus? Hehe ..

Jeg begriber i øvrigt slet ikke at det på torsdag vi skriver 1 december! Jamen hvad sker der dog lige for det, hvor er det lige tiden bliver af?
Jeg har ikke prinsessen denne jul, og Tim og jeg skulle have været ude og rejse i julen, og nu er jeg alene her til jul. Og jeg ved ærlig talt ikke hvor jeg skal holde jul henne, eller om jeg ikke bare skal blive hjemme. Tvivler på jeg er særlig hyggelig at se på, eller være i selskab med. Så måske jeg bare skulle skåne andre for mit sure fjæs?

Hvad med jer andre?
Skal I holde jul med hele familien, eller er det “den begrænsede” lille del? Eller noget helt tredje?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply tumling

  Jeg skal holde jul hos min mormor og morfar (Frygter det lidt) sammen med min mor, Emil, min onkel, tante og to kusiner..
  Hos os er det kun ungerne der får gaver..
  Plejer at holde med min mor og emil hvert andet år da jeg jo kom sammen med Matthias så der har det kun været os 4 hvert andet år..
  Så ved ik helt om vi ska rafle i år hvor vi er lidt flere..
  Men hvis du har lyst til at komme til det fynske må du godt komme med til os :)

  29. november 2011 at 12:03
 • Reply Tenna

  Jeg skal holde jul hos min storebror og hans familie på deres gård.

  Det tæller: min storebror, min mor, min svigerinde, min papniece og mine to nevøer.
  Desværre er min juleaften blevet ødelagt af at min svigerindes niece skal med… og jeg HADER hende. Mere opsnoppede lille møgunge på 18 skal man lede længe efter, så jeg bliver nok lidt stille og holder mig mest for mig-selv hele aftenen og bander mig langt væk.

  Skal vi ikke bare holde jul sammen? :D

  29. november 2011 at 15:03
 • Leave a Reply