Follow me:

Gener efter graviditeten

Desværre havde jeg meget vand i kroppen da jeg ventede Tobias, og det kom hurtigt, og var først i fødder og ben, der efter i mine stakkels hænder, og jeg havde mange smerter!
Og om natten snurrede de, og sov og krampede, det er det man kalder tunnelkarpalsyndrom.

Så da jeg var ved lægen til 5 ugers undersøgelse med Tobias, havde jeg også fået en konsultation bag efter, til et lille kig på mit håndled, og jeg har sene skinne hede betændelse :( og har fået en skinne til at have på, så jeg kan aflaste håndledet, den er bare møg træls.

Så har den ikke på ret ofte, og det er ris til egen røv.
Men som lægen sagde, vil det tage noget tid at hele efter den belastning mine sener og muskler havde da jeg var gravid.

håndled

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply