Follow me:

Garnier Olia hårfarve

Garnier Olia hårfarve

Jeg har været en af de heldige, der har fået lov at teste den nye Olia hårfarve, fra Garnier.
Det har jeg fået lov til fordi jeg er buzzador.

Hvad er så mit indtryk af denne hårfarve :D ?

Den dufter rigtig godt, hvis man sammenligner med andre hårfarver der virkelig brænder i næsen og lugter meget af ammoniak. Det gør denne slet ikke, den er behagelig og har en behageligt duft.

Farven jeg skulle teste var “ekstra dyb rød”. Meeeeen det synes jeg ikke holder :) Før billede er til venstre, og efter til højre. Jeg synes mit hår har fået et mere lilla skær, frem for en dyb rød. Dyb rød forbinder jeg med en klar flot rød, alla postkasse rød, eller som den gamle til venstre, som endda er ret gammel.

Men jeg vil gerne anbefale Olia hårfarven, for den er nem og fungere godt. Dog synes jeg ikke den røde er som lovet, men farven er nu fin nok :) har intet imod den, var bare ikke hvad jeg forventede.

Den er nem at “mixe” og super nem og god instruks, til dem der skulle være i tvivl ved en hjemmefarvning. Der er en lækker hårkur med til bagefter, der virkelig dufter godt, og gør håret super lækkert og blødt.
Dog synes jeg ikke mit hår har fået den der skinnende effekt mv. som der siges i reklamerne.

Men på buzzador anmeldelsen gav jeg den 4 ud af 5 stjerner ;) kunne godt finde på at købe den.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply