Follow me:

Gang i maskinerne

Jeg havde gang i maskinerne igen her tidligere på aftenen, og Tobias hjalp til med at give mig clips, og ligge dem i skålen når jeg var færdig osv :)

Det er 6 uger siden jeg sidst havde gang i maskinerne, og der var det kun en lille elefanthue der røg igennem, og det tog ikke mange minutter. Ja og så 2 bluser jeg havde syet nogle dage forinden. Så det var da tiltrængt da de kom igang igen ;) og elsker at sidde og sysle ved maskinerne, og sammensætte de forskellige print med noget forskelligt rib til ærmer mv.

Ja og så har jeg lige bestilt mere stof igen, hehe!
Det er ikke fordi jeg bare køber for at købe, men lader mig inspirerer af det der er i skufferne, og så skal der være lidt forskelligt, både hvad angår print men også farverne til ærmer, tråden der kan bruges til osv. :) Ellers bliver det hele lidt ensformig synes jeg. Ja og så er det også billigere at sy selv, hvis man sammenligner med priserne butikkerne holder, for prints der minder om dem jeg køber :D så det er ren win-win.

Så har jeg også fået købt mærker til nakken ;) så farmand bedre kan kende forskel på for og bag :D haha! Der er jo ingen mærker i, så når han fumler rundt, kan han ikke finde for og bag, så nu har jeg gjort det lettere for ham :) jeg har selv designet mærket hos Navnelapper.dk med tekst og billede, det er også dem jeg bruger til dagligt i vuggestuen med hans navn i tøj, sko, madkasse mv. men fik ideen at de da også kan bruges som “tøj mærke” :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply