Follow me:

Gå turen igår

Jeg fik da slet ikke lagt billederne ind fra vores lille gåtur igår :) Vi gik 4,34 km på 1 time og 9 minutter – med en gennemsnits hastighed på 3,7 km/t :D ha ha
Det gik ikke stærkt, men det var super hyggeligt, hundene nød det og det samme gjorde prinsessen. Vi gik både i en mindre skov, kom forbi nogle søde heste, og til sidst sluttede vi af nede ved vandet.
Ja Luca måtte helt ned i vandet og skylles, hun havde rullet sig i en ukendt substans, der ikke just lugtede af lagkage, det nægtede jeg at tage med hjem, så i vandet med hende ;)

Hundene gik direkte i deres kurve efter en god potion frisk kold vand da vi kom hjem, og sov 2 timer :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Kathrine

  Hæhæ jeg skal lære at læse – læste det i første gang som “søheste” i stedet for “søde heste”. Men det lyder bortset fra det, som en lækker tur (-: Der er intet herligere end naturen når den viser sig fra sin bedste side.

  3. juni 2011 at 11:32
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!