Follow me:

Gør livet mere levende – ha’ en affære …


Gør livet lettere – ha’ en affære …
– ja eller ikke..!!!

Har vi ikke alle efterhånden hørt radio reklamen, og set den i fjernsynet (mener jeg også) fra Victoriamilan en hjemmeside der opfordre gifte og andre i faste forhold, at have en affære for at gøre livet mere spændende, med lidenskab og flirt.

Jeg forstår så slet ikke det koncept, man opfodre da ikke ligefrem folk til at være sin partner utro. Noget andet er når en partner er utro, men at opfordre til det, syntes jeg er fuldstændig usmageligt! Jeg er virkelig helt harm over den side, håber virkelig at ejerne af siden har en rigtig dårlig smag i munden, ja eller at deres egen partner vil være dem utro!

Jeg kan sige at jeg selv, i tidernes morgen – mine unge år. Har været utro selv, og ja det var da spændende, men det hele var jo ødelagt bag efter med den faste partner, en affære er absolut ikke det værd, hvis du spørger mig. Slet ikke! Jeg fortryder stadig, BIG TIME!! Men intet kan ændre mit valg den gang, jeg har bare nu, lært af mine fejl …

Hvad mener I andre?


Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply ditte marie

  jeg synes at det er en meget speciel side… skrev faktisk et indlæg om dette i januar! og er ret enig i det du skriver.
  (det er det indlæg der hedder “kære blog”)
  http://www.varsel-barsel.com/search?updated-max=2011-02-02T17%3A19%3A00%2B01%3A00&max-results=15

  22. marts 2011 at 21:05
 • Reply Dianna

  Jeg syntes siden er usmagelig. Hvis en gift eller samboende opretter en datingprofil må det være for vedkommende vil videre med sit liv. Fint nok hvis vedkommende er på vej videre i sit liv, men så have dog nosser til at slutte forholdet, frem for at gå bag ryggen på sin partner og være utro.

  Personligt mener jeg at utroskab er ikke i orden – hvis man er sin partner utro, holder man ikke af sin partner for ellers har man ikke behov for at være vedkommende utro. :)

  23. marts 2011 at 01:25
 • Leave a Reply