Follow me:

Gør det ondt nok nu, til at du husker mit navn?

Tænk en sang jeg ikke brød mig om, betyder så ufattelig meget for mig nu ♥ Tim hørte den sang dag ud og dag ind dagene op til hans død. “Jeg er ung for evigt, med en fod i graven”.. Ja det var du, uden selv at vide det min skat… Jeg længes sådan efter dig, og jeg mangler dig her hos mig, jeg har aldrig været så ensom som jeg er nu. Jeg håber inderligt du har det godt, hvor du er nu ♥ Jeg elsker dig!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!