Follow me:

Fullbody træning – ikke fan

Fullbody

fullbody

Ja jeg har jo fået nyt trænings program, hvor jeg nu har fullbody 3 gange i ugen.
Det er jeg ærlig talt ikke fan af.

Jeg synes ikke jeg arbejder længe nok med de forskellige muskelgrupper, når alt er i et træningspass :)
Når jeg har været vant til før, at træne lige så længe, næsten. Med enten overkrop eller underkrop, så er det lidt underligt nu.

At fullbody træningen ikke tager lige så lang tid, som mit overkropssprogram gjorde. Nuher arbejder jeg så med 15×3 gentagelser, og kun 60 sekunders pause imellem hvert sæt. Så pulsen er oppe i længere tid, det er måske også meningen, men synes ikke helt om at træne fullbody, men det kan være jeg lige skal vænne mig til det. Synes også bare jeg bliver lidt “ugidelig” af at træne den ene gang mindre i ugen ;) men jeg løber jo så også ved siden af, men stadigvæk.

Nå ja, jeg hænger stadig i :D og det er vejedag imorgen. Tror nu ikke jeg bliver vildt begejstret, men nu må vi se ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply