Follow me:
Styrketræning og BMI

Fuck BMI

Styrketræning og BMI hænger ikke sammen :)
Ikke hvis du som mig har en muskelvægt på over 53 kilo.På billedet som ses i indlægget her. Helt nøjagtig vejer jeg da de billeder blev taget en tidelig morgen.

Hele 81,9 kilo. Og ud af de 82 kilo er de 53 kilo ren muskel. Og mit BMI siger så 27,4 hvilket vil sige jeg er moderat overvægtig :D Hvilket jeg ikke kan se selv. Det ligger også på min insta og fok siger jo det samme.

BMI er en god tommelfinger regel, og så skal det tages med forbehold, eller et gran salt eller hvad man nu ellers siger :)
For jeg er jo ikke moderat overvægtig.

Jeg er efterhånden ved at være ret ligeglad med hvad tal der står på min vægt, målet er dog at ramme 75 kilo. Men jeg har det ok med hvordan jeg ser ud nu, måske faktisk fint med det.
Jeg er glad for spejlbilledet, dog ved jeg også at jeg stadig vejer lidt for meget, og derfor vil jeg gerne ned på 75 kilo, og meget længere ned er vidst ikke optimalt, når jeg styrketræner og har så mange kilo muskler. Kvinder skal også have fedt, og vi skal have en højere fedtprocent end mænd, det er ingen hemmelighed. Og jeg vil hverken være skind og ben eller ligner en elite sports udøver. Jeg vil have en tonet, og opstrammet krop. Og jeg er godt på vej, så jeg kæmper videre :)

23 kilo er tabt, så kan jeg også godt smide de sidste 7 kilo i år :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply